Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Peter Løwe Bennedsen er ny serviceleder hos Petrowsky A/S

10.03.23

Peter Løwe Bennedsen er ny serviceleder hos Petrowsky A/S

Familievirksomheden Petrowsky A/S har pr. 1. marts ansat 55-årige Peter Løwe Bennedsen som ny serviceleder i Vejle-afdelingen.

Peter Løwe Bennedsen er en erfaren herre i branchen, og med en uddannelse som VVS-montør og blikkenslager helt tilbage i 1989, så er det en serviceleder, der har været med gennem den rivende udvikling, som branchen har gennemgået de sidste 30 år.

– Jeg er glad for at tiltræde hos Petrowsky A/S. Efter nogle gode samtaler med Lars Petrowsky følte jeg, at det her var en virksomhed, der har værdier, der passer godt til mig. Efter vores første samtale var mavefornemmelsen så god, at jeg meldte afbud til et andet møde, hvor jeg også havde en fin mulighed. Lars virkede rar, klar i sin kommunikation og med tydeligere værdier i virksomheden. Nu har jeg været i gang i små to uger, og jeg har mødt hjælpesomme kollegaer, og venlige kunder. Så jeg glæder mig til at møde ind hver morgen, fortæller den nyansatte serviceleder hos Petrowsky.

Petrowsky A/S er en familieejet installationsvirksomhed med omkring 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved- eller totalentreprenører. Petrowsky A/S, der blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og afdeling i Horsens og er blandt Trekantområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk