Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Partnerskaber, bæredygtighed og familieværdier skal gøre Petrowsky A/S endnu stærkere over de kommende år

26.11.21

Partnerskaber, bæredygtighed og familieværdier skal gøre Petrowsky A/S endnu stærkere over de kommende år

Gennem generationer har familievirksomheden Petrowsky A/S gjort en forskel gennem kvalitetsarbejde og ambitionen om at udvikle virksomheden til en central aktør i vvs-branchen. Over det seneste årti har Petrowsky A/S markeret sig tydeligt i markedet på både installations- og ventilationsdelen af kernehåndværket.

Nu kan familievirksomheden også melde ud, at de værdier, der har kendetegnet virksomhedskulturen, positionen i markedet og det gode håndværk, føres ind i tredje generation, da Simon Petrowsky på sigt skal drive Petrowsky A/S videre sammen med en stærk ledergruppe og bestyrelse.

Et valg, der glæder direktør og ejer, Lars Petrowsky, der også overtog virksomheden efter sin far.

– Vi er en virksomhed, der tager ejerskab i og har stolthed i, at vi er en familievirksomhed. Det er rodfæstet i hele vores tilgang til medarbejderne, samarbejdspartnerne og til kunderne. Der sker meget i branchen i disse år, og det er mit håb, at vi kan bygge en endnu stærkere struktur op over de kommende år, der gør, at når Simon en dag langt ude i fremtiden skal tage over, så er det mindre på ham at drive virksomheden, men i stedet et stærkt hold, hvor Simon er anfører. Det er det skifte i strategi og målsætning, som vi påbegynder nu, fortæller Lars Petrowsky.

En kerne i alt arbejde

Samtidig med udmeldingen om tredje generation har man hos Petrowsky A/S gennem det seneste år arbejdet på virksomhedens strategi, der skal føre familieværdierne og kvalitetshåndværket ind i det næste fremtidskapitel.

Lars Petrowsky fortæller her mere om den proces, der har bragt en vigtig erkendelse med sig hos anden generation af virksomheden:

– Vi har talt meget om vores virksomhed. Om den retning, vi ønsker, den skal udvikle sig mod, og hvordan vi sikrer, at vi også om en håndfuld år er førende inden for det håndværk, vi hver eneste dag gør os umage for at levere til vores kunder og de store projekter, vi er bidragsydere til, fortæller Lars Petrowsky og fortsætter:

– Vi er nået til den konklusion, at vi vil skabe ’Bæredygtigt håndværk med nærvær’. I den sætning finder man det, vi altid har været gode til, men også et øget fokus på at skabe flere løsninger, der er bæredygtige inden for områderne vand, luft og energi, fortæller Lars Petrowsky begejstret.

Hele strategien tager afsæt i den rodfæstede værdi i ønsket om at være endnu tættere på virksomhedens kunder og samarbejdspartnere i fremtiden.

– Vi ønsker at arbejde endnu tættere sammen med vores kunder. Vi tror på, at det tætte samarbejde er nøglen til både resultater og meningen med vores rådgivning, fællesskab og udvikling. Det er et fokus, vi nu øger, og vi kan allerede nu mærke en klar effekt af det. Vi ønsker at blive større ved at binde familieværdierne og de stærke relationer yderligere sammen. Kernen i vores strategi er sammenholdet med nye partnerskaber gennem vores værdier. Derfor skal vi udvikle vores dygtige medarbejdere, tiltrække nødvendige kompetencer og partnerskaber, hvor de er en del af Petrowsky gennem ejerskab og værdier, afslutter Lars Petrowsky.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk