Du er her|

Visionær med stærke værdier

Historie

Petrowsky A/S blev etableret i 1973 af Erik Petrowsky, som nedsatte sig som selvstændig VVS- og blikkenslagermester i Jelling. I 1984 flyttede firmaet til Vestergade i Vejle Centrum til en ejendom, som kommunen senere præmierede for byfornyelse – hvilket kendetegner firmaets udvikling og virke godt. Når det har drejet sig om fremtidige varmeteknologier og installationsformer og markedsmæssig ekspansion, har Petrowsky nemlig altid været med i forreste række. Erik Petrowsky var således blandt de første, som fik naturgasautorisation og installerede solvarmeanlæg i området. Petrowsky har ligeledes vundet mange licitationer og udført utallige opgaver rundt omkring i landet ikke mindst i København. Her stod installationsvirksomheden for f.eks. hele VVS-entreprisen i forbindelse med opførelsen af landets første og største multibiograf – Palads Biograferne i København.

Næste generation tager over

I 1997 trådte sønnen Lars Petrowsky til som medejer i et glidende generationsskifte og overtog det komplette ejerskab i 2002. I 2011 Flyttede virksomheden i nye moderne lokaliteter på Sadelmagervej i Vejle.

Petrowsky er i dag en dynamisk familieejet virksomhed med stærke kompetencer inden for vand, luft & energi. Kunderne spænder vidt lige fra store industrivirksomheder, ejendomsselskaber, finansielle institutter, hoteller over sygehuse, boligforeninger, uddannelsesinstitutioner, skoler, idrætsforeninger til mindre erhverv og private boliger.

Hos Petrowsky er troværdighed og tillid afgørende værdier og kunden er altid i centrum.

”Tillid forpligter” Citat: Lars Petrowsky

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk