Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Nyt ventilationsanlæg installeres på Horsens Byskole på 6 uger

28.09.17

Nyt ventilationsanlæg installeres på Horsens Byskole på 6 uger

Skoleafdelingen på Kildegade, som hører under Horsens Byskole har igennem en årrække døjet med dårligt indeklima, og det har udmøntet sig i for høje CO2-koncentrationer og for høje temperaturer i sommerperioden. I et samarbejde mellem Arbejdstilsynet, Kommunen og arbejdsmiljøgruppen på Horsens Byskole valgte man at få installeret loggere i undervisningslokalerne, som målte temperaturen og CO2-koncentrationen. På baggrund af denne undersøgelse, besluttede skolen, at indeklimaet skulle forbedres.

Petrowsky vandt projektet i licitation som hovedentreprenør og underentrerede med elektrikere, tømrer, murer og maler.

Da Skoleafdelingen i Kildegade bor i en fredet bygning, var det et krav, at ventilationsanlægget kun kunne monteres indvendigt. I de syv undervisningslokaler er der nu installeret to små ventilationsanlæg i hvert lokale. Anlæggene er installeret bag specielriste i væggene, så de er mindre synlige.

Af hensyn til eleverne og deres undervisning, var det nødvendigt at gennemføre projektet i sommerferien, hvor der ikke var undervisning i lokalerne.

”Det krævede stram styring og godt samarbejde med alle faggrupper, for at gennemføre et projekt i denne størrelsesorden på så kort tid. Vi havde selv fire mand på opgaven sommeren igennem. Så det var med stor tilfredshed, at vi kunne levere projektet til aftalt tid”, fortæller Projektleder Michael Vangsgaard fra Petrowsky.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk