Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Nyt varmegenvindingsanlæg til fjerkræslagteri i Vinderup

28.02.18

Nyt varmegenvindingsanlæg til fjerkræslagteri i Vinderup

Hos fjerkræslagteriet i Vinderup, der er ejet af nordens største fødevareproducent HKScan, fremstilles der kyllingeprodukter, forarbejdede varer og færdigretter til bl.a. detail og foodservice. Slagteriet er netop i gang med at få skiftet deres nuværende varmeforsyning, som oprindeligt var et gasmotoranlæg med gaskedler som backup til en mere moderne og energivenlig varmeforsyning.

Energibesparelser og optimering er i disse tider i stort fokus hos mange virksomheder. Her er et varmegenvindingsanlæg interessant, da man både kan opnå store energibesparelser samt etablere et behageligt og friskt indeklima, der forbedrer medarbejdernes effektivitet.

Petrowsky står for den samlede VVS-entreprise hos HKScans fjerkræslagteri, hvor den nye varmeforsyning bliver baseret på et varmegenvindingsanlæg med en varmepumpe. Projektet omfatter bl.a. etablering af nye og supplerende røranlæg for brugsvand og centralvarme samt installation af rustfri akkumulerings- tanke, pumper og vekslere.

”Vi installerer to kæmpe rustfrie tanke på hver 120 m³. Svejsning af selve røranlægget udføres med røntgenkontrol, og for at vi kan udføre den komplicerede svejsning, kræver det en særlig WPQR-godkendelse som Petrowsky er akkrediteret i”, forklarer Martin Barner Andersen projektleder hos Petrowsky

Petrowsky har fire mand på opgaven, som startede op i november måned, og som vi forventer at afslutte til marts.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk