I sidste uge afholdt FORCE Technology et netværksmøde for aktører i fødevareindustrien, hvor der var 16 personer fremmødt og 57 med via Zoom-forbindelser. I den forbindelse afholdt Martin Barner Andersen, afdelingsleder i Petrowsky A/S, et oplæg om ventilation i fødevareindustrien, under temaet ”Kompetencecenter for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed. – Det var en spændende opgave at skulle holde et oplæg for de fremmødte, der alle stod for ventilation i deres virksomhed. Jeg gennemgik forskellige ventilationsløsninger, argumenterede for gennemtænkte løsninger, der havde blik for både rengøring og vedligeholdelse af udstyret, alt sammen med det formål at sikre de rigtige løsninger til de rigtige virksomheder, fortæller Martin Barner Andersen. Oplægget kredsede om tre grundprincipper; principper der hos Petrowsky A/S altid tænkes ind, når konkrete opgaver i fødevareindustrien skal løses. De tre principper er hygiejne, vedligeholdelsesløsninger og innovation. – Hygiejne er vigtigt, når de fleste installationer inden for fødevareindustrien oplever en belastning af fugt, hvorfor løsningen nemt skal kunne rengøres. Vedligeholdelse er jo centralt for en installation, men man skal tænke det rigtigt ind fra starten. Det sidste er den innovative tilgang til at løse en opgave. Her skal vi fjerne problemerne, inden de opstår. Det er også derfor, at erfaring er vigtig, når man skal løse en opgave. Jeg har været hos Petrowsky i snart 10 år og har erfaring siden 1999 inden for dette felt. Den erfaring giver også en vidensbank at trække på, når vi er ude at kigge på en ny installationsopgave, fortæller Martin Barner Andersen og fortsætter: – Når man har med en industri, der beskæftiger sig med fødevarer, at gøre, så er der en del forbehold, vi skal tænke ind i en løsning. Der er mange muligheder, og vi skal gennem dialog og forståelse skabe den helt rette. Her spiller adfærd også en rolle. Det var spændende at kunne dele både vores erfaring og visioner med en gruppe af mennesker, for hvem dette er en stor del af deres arbejdsdag, afslutter Martin Barner Andersen.08.06.23
Martin Barner Andersen holdt oplæg om ventilation i fødevareindustrien
Cases
Udvalgte opgaver