Du er her|

14.06.17

Lars Petrowsky genvalgt til TEKNIQ’s bestyrelse

Der har netop været valg til brancheorganisationen TEKNIQ’s bestyrelse, hvor direktør Lars Petrowsky blev genvalgt for en ny treårig periode.

”Jeg er meget glad for genvalget til TEKNIQ’s bestyrelse. Det er spændende, at deltage i arbejdet omkring udviklingen af vores branche, som er inde i en rivende udvikling, hvor der er øget fokus på digitalisering, automatisering og den grønne omstilling” forklarer Lars Petrowsky.

TEKNIQ er installatørernes brancheorganisation, og repræsenterer ca. 2.800 tekniske installationsvirksomheder der beskæftiger ca. 44.000 medarbejdere inden for el- og vvs-branchen. Med branchens årlige omsætning på ca. 47 mia. kr. er TEKNIQ den næststørste aktør i byggebranchen og den fjerdestørste organisation i Dansk Arbejdsgiverforening. Installationsvirksomhederne beskæftiger sig med tekniske installationer, som omfatter både de traditionelle områder inden for el, vand og varme og andre områder som f.eks. intelligente bygningsinstallationer (IBI), indeklima og ventilation, tag- og facadearbejde, energieffektivisering og vedvarende energi.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk