Du er her|

20.03.18

Kæmpe installationsopgave afsluttet på kort tid

Petrowsky har netop afsluttet endnu en stor installationsopgave hos en af de store industrikunder. Projektet startede op i begyndelsen af december 2017 og er en teknik entreprise der omfatter vvs-installationer, ventilationsanlæg samt forsyninger af vand, varme, køl og trykluft. Ventilationsanlægget består bl.a. af et større special designet ventilationsaggregat på 82.500 m3/h luft til en helt ny fabrik.

Parallelt med dette projekt har vi også installeret en stor dampkedel med en ydelse på 5,2 tons damp, som skal forsyne fabrikken med damp til proces.

Anlægsopgaven har bestået i levering og montering af ventilationsanlæg til ventilering og luftkonditionering samt installering af udstyr til henholdsvis affugtning og befugtning. Desuden har vi stået for brugsvandsinstallation, varme og køle installationer samt trykluftforsyning, og vi har ligeledes haft hele projekteringsopgaven.

“Vi har arbejdet efter en stram tidsplan. Vi har i hele perioden haft godt 10 mand på opgaven, og det kræver mange ressourcer af vores teknikere og ikke mindst ressourcer til styring og projektledelse. Vi har kørt det store projekt igennem på blot 12 uger, så det er med stor tilfredshed for både kunden og os, at anlægget gik i drift medio marts og til aftalt tid”, forklarer projektleder Martin Barner Andersen.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk