Du er her|

22.12.22

Juleafslutning og pakkeleg

Petrowsky A/S samlede sidste fredag sine medarbejdere fra både Horsens og Vejle-afdelingen til årets juleafslutning.

De omkring 30 medarbejdere, der ikke var bundet op på andre forpligtelser, hyggede sig med en dansk klassiker, nemlig smørrebrødet, og der blev delt anekdoter og røverhistorier mellem bordene.

Samtidig var der en overordnet gennemgang af 2022, og direktør Lars Petrowsky gav også en status på 2023.

– Jeg fortalte medarbejderne, at til trods for den snak i samfundet om krise og udfordringer, så oplever vi hos Petrowsky A/S, at der stadigvæk er et højt aktivitetsniveau, og at vi tror på 2023. Vi skal som virksomhed holde snuden i sporet, levere et godt stykke arbejde og stå sammen, så tror jeg på, det hele nok skal gå, fortæller en forsigtig optimistisk Lars Petrowsky og fortsætter:

– Det er altid hyggeligt, når vi samler medarbejderne fra begge afdelinger. Vi havde serveret lækkert smørrebrød og arrangeret en pakkeleg. Pakkelegen havde det benspænd, at vi ville sikre, at alle som minimum fik én pakke med hjem. Det kom vi i mål med, og de kollegaer, der havde vundet flere pakker, delte med godmodige drillerier deres pakker med deres kollegaer, der ikke havde så meget held i legen, fortæller Lars Petrowsky.

Hos Petrowsky er der udover juleafslutningen hvert år en weekendtur, hvor medarbejderne med partner tager afsted, og hvor det sociale fællesskab nydes, når man møder hinanden på en anden måde end i hverdagen med opgaver, der skal løses, og logistik, der skal gå op.

-Vi sætter medarbejdernes trivsel højt, og de sociale aktiviteter giver også mig personligt en glæde. Det er en god måde at snakke om andre ting end dem, vi vender i hverdagen. Det skaber også grobund for nogle fælles oplevelser og referencepunkter fremadrettet, når vi kan have det sjovt og hygge til både afslutning og vores weekendtur, afslutter Lars Petrowsky.

Fra nu og hen over julen kører både Horsens og Vejle hos Petrowsky med begrænset og nedsat bemanding.

Petrowsky A/S ønsker alle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere en glædelig jul.

 

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk