Du er her|

VVS-SERVICELEDER SØGES TIL FØRENDE TEKNISK INSTALLATIONS- OG SERVICEVIRKSOMHED I TREKANTSOMRÅDET

Har du erfaring med at koordinere, projektere og styre bemanding og økonomi i en VVS-serviceafdeling? Har du gennemslagskraft, og evner du at kommunikere klart og tydeligt til både kolleger og kunder? Motiveres du af at drive virksomhed sammen med andre ildsjæle på en vækstrejse, hvor bæredygtighed og fremtidens teknologier er på dagsordenen?

Så har vi jobbet til dig hos Petrowsky!

En familieejet virksomhed med stærke værdier

Petrowsky A/S er en velkonsolideret familieejet installationsvirksomhed med mere end 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Virksomheden er specialister inden for VVS, ventilation, gas, energioptimering og blik og arbejder både som fag-, hoved og totalentreprenør. Virksomhedens kunder spænder vidt lige fra industri-/produktionsvirksomheder til boligforeninger og offentlige institutioner. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har hoveddomicil i Vejle og en afdeling i Horsens og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Petrowsky er en virksomhed med stærke værdier, som gennem to generationer har udmærket sig ved håndværksmæssig kvalitet, gensidig tillid og en stærk indsigt i branchens udviklingsmuligheder. Der er tale om et velrenommeret selskab med et fagligt velfunderet og rutineret team af medarbejdere. Virksomheden er kendetegnet ved en flad organisation med højt til loftet og kort vej fra beslutning til handling.

Hos Petrowsky kigger man visionært på fremtiden og har stort fokus på at være aktive på klimaområdet og førende med de nyeste teknologier. Der lægges således vægt på at drive virksomhed med en bæredygtig tilgang til projekterne og med fokus på at frembringe de rigtige kvalitetsløsninger for kunderne.

Det er til Petrowsky’s hovedkontor i Vejle, at vi nu søger dig, som har mod på og lyst til at overtage ledelsen af et team på 6-8 VVS-montører. Med reference til afdelingslederen i Vejle vil du blive en del af ledergruppen, og du vil ydermere få mulighed for at blive tilbudt medejerskab i virksomheden. Sammen med den øvrige ledelse hos Petrowsky skal du være med til at drive det stærke kollegiale værdifællesskab, som er kendetegnende for virksomheden.

For Petrowsky er en virksomhed med stærke værdier, som gennem to generationer (og med tredje generation godt i gang) har udmærket sig ved håndværksmæssig kvalitet, gensidig tillid og en stærk indsigt i branchens udviklingsmuligheder. Der er tale om et velrenommeret selskab med et fagligt velfunderet og rutineret team af medarbejdere.

Virksomheden er kendetegnet ved en flad organisation med højt til loftet og kort vej fra beslutning til handling. Hovedkontoret i Vejle består i dag af en medarbejderstab på ca. 35 mennesker, som arbejder ambitiøst med at føre kvalitetshåndværket videre.

Dine ansvarsområder: Koordinerende rolle med personaleansvar

Vi søger dig, der har lyst til at indgå i et positivt samarbejde med virksomhedens kunder og samarbejdspartnere såvel som de øvrige ledere og medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Tilbudsopgaver i VVS-serviceafdelingen.
 • Verificering af opgaver inden disponering.
 • Besigtigelse VVS-serviceopgaver.
 • Salg af VVS-serviceopgaver til privat- og erhvervskunder.
 • Kontakt til kunder og samarbejdspartnere, herunder kommuner, institutioner, boligforeninger, vand- og varmeværker, byggefirmaer og entreprenører m.m.
 • Mindre projekteringsopgaver
 • Daglig disponering af VVS-service og ansvarlig for bemanding.
 • Vejledning af egne 6-8 montører.
 • Indkøb af hovedkomponenter og specialtilbehør.
 • Ansvarlig for økonomi i VVS-serviceafdelingen.

Din faglige og personlige profil: Positiv og arbejdsom 

Det forventes, at du har en teknisk baggrund inden for VVS og har arbejdet i en lignende stilling . Det er en fordel, men ikke et krav, at du har en baggrund som selvstændig eller en drøm om at blive det.

Derudover forventer vi, at:

 • Du er bekendt med, hvad der rører sig i markedet i området omkring Vejle, og du har et stærkt netværk.
 • Du kan prioritere og koordinere dine og andres opgaver.
 • Du er god til at uddelegere og følge op på igangværende opgaver.
 • Du er tillidsvækkende og god til at skabe relationer.
 • Du er lyttende og kan træffe afgørelser, hvor det er nødvendigt.
 • Du har gennemslagskraft og kan formidle dine budskaber på en klar og effektiv måde.
 • Du er en stærk teamplayer med åbenhed som en naturlig del af din måde at arbejde på.
 • Du har en positiv indstilling og har lysten til at tage del i virksomhedens fremtidige udfordringer og forandringer.
 • Du har forretningsforståelse og flair for økonomi.

Vi tilbyder

Du vil få en spændende og altid varieret hverdag, attraktive arbejdsforhold, et stærkt kollegialt sammenhold og en attraktive lønpakke. Så har du lyst til at være med – som leder og evt. medejer – til at udvikle en ambitiøs virksomhed i vækst, så er dette måske noget for dig.

Tiltrædelse: 1. februar eller 1. marts.

Interesseret?

Søg stillingen snarest ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
Mette Landau fra Landau Headhunting på mobil: + 45 2190 2188.

Landau Headhunting varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende. Vi forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Ansøg her

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk