Du er her|

Petrowsky A/S søger en ventilationstekniker til vores afdeling i Vejle

Vi tror på, at arbejdsglæde er nøglen til dedikerede medarbejdere, og vi tror på, at alle trives med frihed under ansvar. Derfor bliver du mødt med tillid og tiltro hos Petrowsky. Vi tror på klimadygtige løsninger og på, at vi kan sætte et aftryk gennem vores arbejde.

Lyder det som noget for dig, så grib telefonen og giv os et kald på 20 27 04 44

Om os:

Vi tilbyder et selvstændigt og afvekslende arbejdsliv i et stærkt team.

Du vil opleve, at ikke to dage er ens, og netop dét gør din hverdag spændende og dynamisk.

Hos os er attraktive arbejdsforhold lig med et stærkt, kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring.

God service, faglighed og høj kvalitet har kendetegnet Petrowsky A/S gennem flere årtier. Vores afdeling i Vejle tæller over 30 engagerede teknikere, montører og administrativt personale.

Vi er specialister inden for VVS, ventilation og blik, og vores kunder spænder vidt lige fra produktions- og industrivirksomheder til boligforeninger og offentlige institutioner.

Kvalifikationer:

  • God ordenssans
  • Engagement og godt humør
  • Serviceminded
  • Prioriterer kvalitet højt
  • Har 3-4 års erfaring i ventilationsservice, fejlfinding og indregulering
  • Relevante ventilationskurser: Certifikat til VENT-ordningen og ventilationskurser er en fordel. Vi hjælper gerne med den nødvendige uddannelse.
  • Du vil løbende blive uddannet i den nyeste viden inden for dit fag

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Sted: Stillingen er med base i Vejle: Sadelmagervej 24, 7100 Vejle

Om Petrowsky

Petrowsky A/S er en familieejet installationsvirksomhed med mere end 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved- eller totalentreprenører. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og afdeling i Horsens. Vi er blandt Trekantområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du søge jobbet hos Petrowsky?

Så skal du sende din ansøgning til Lars Petrowsky på Lars@petrowsky.dk. Har du spørgsmål, kan du kontakte Lars på telefon 20 27 04 44.

Ansøgere indkaldes løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk