Du er her|

Projektleder Ventilation

Hos Petrowsky er vi store nok til at give dig udfordrende opgaver og en afvekslende hverdag – og små nok til det er dig, der træffer beslutningerne og selv planlægger din hverdag.

Brænder du for projektledelse og at få et team til at fungere, og har du teknisk knowhow inden for ventilation? Hvis svaret er ja, så er stillingen som projektleder hos Petrowsky måske noget for dig.

Vi søger en projektleder til vores i forvejen stærke team. Du vil primært gennemføre kundespecifikke projekter i samarbejde med vores større erhvervs- og industrikunder.

Som projektleder hos os, får du en nøgleposition i virksomheden. Du vil få et stort ansvar i en spændende og altid varierende hverdag. Dine væsentligste opgaver vil være at projektere ventilation, projektstyring, indkøb, projektledelse og budgetlægning.

Bliv en del af et stærkt team

Hos Petrowsky tror vi på, at du er bedst når du har medbestemmelse, frihed under ansvar, attraktive arbejdsforhold og løbende bliver uddannet i den nyeste viden inden for dit fag.

Du vil være ansvarlig for at tilrettelægge dit teams projektopgaver, og du vil samtidig have friheden til at planlægge din egen arbejdsdag. Hos os er attraktive arbejdsforhold lig med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring.

Vi er en virksomhed, med stærke værdier, hvor gensidig tillid er afgørende. Vi har en flad organisation, som betyder, at der ofte er kort vej fra beslutning til handling.

Dine faglige kvalifikationer

  • Du er uddannet VVS-tekniker/ installatør, VVS-ingeniør eller med lignende med speciale i og stor erfaring i ventilation.
  • Du har økonomisk forståelse og kan regne et tilbud.
  • Du kan projektere et ventilationsanlæg.
  • Du arbejder struktureret og er på forkant med opgaverne.
  • Du evner at samarbejde og kommunikere præcist i en travl hverdag

Dine personlige kvalifikationer

  • Du er serviceminded
  • Du er engageret
  • Du er kvalitetsbevidst
  • Du brænder for dit fag, og har en positiv tilgang dit arbejde, dine kunder og kollegaer

Om Petrowsky

Petrowsky A/S er en dynamisk, familieejet installationsvirksomhed med mere end 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved eller totalentreprenør. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du søge jobbet som Ventilations projektleder hos Petrowsky?

Du skal sende din ansøgning til afdelingsleder Martin Andersen på mba@petrowsky.dk. Har du spørgsmål, kan du kontakte Martin på 20 57 44 84

Ansøgere indkaldes løbende til samtale. Har du en opsigelsesperiode hos din nuværende arbejdsgiver, venter vi gerne på dig. Din løn forhandles individuelt.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk