Du er her|

Bliv en del af et stærkt team

Petrowsky A/S søger en erhvervsvvs og industrimontør

Jobbet:

Du trives på faste og længerevarende opgaver ude i industrien og på fabrikker, hvor du er på et hold, der er fokuseret og dedikeret til konkrete opgaver, hvor tidshorisonten og samspillet med andre aktører er afgørende for succes.

Du er driftssikker, kompetent og kan arbejde sammen med andre.

Hos Petrowsky tror vi på, at du er bedst når du har medbestemmelse, frihed under ansvar, attraktive arbejdsforhold og løbende bliver uddannet i den nyeste viden inden for dit fag. Hos os er attraktive arbejdsforhold ikke noget, vi bare snakker om. Du kommer på et hold med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring.

Vi er en familievirksomhed, der har stærke værdier. Vi tror på, at gensidig tillid er afgørende for alle. Vi har en flad organisation, hvilket betyder, at der ofte er kort vej fra beslutning til handling.

Dine faglige kvalifikationer

  • God ordenssans
  • Engagement og godt humør
  • Serviceminded
  • Prioriterer kvalitet højt
  • Har 3-4 års erfaring i montage
  • Gerne svejsecertifikat

Om Petrowsky

Petrowsky A/S er en dynamisk, familieejet installationsvirksomhed med mere end 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved eller totalentreprenør. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og en afdeling i Horsens. Vi er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du søge jobbet hos Petrowsky?

Så skal du sende din ansøgning til Simon Petrowsky på simon@petrowsky.dk. Har du spørgsmål, kan du kontakte Simon på telefon 40 81 04 44.

Ansøgere indkaldes løbende til samtale.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk