Du er her|

Hos Petrowsky har medarbejderne en høj anciennitet. Det har de, fordi vi ser medarbejderne som den vigtigste ressource.

 

Vil du være med på holdet?

Petrowsky A/S mangler en servicemontør til boligforeningerne

Hos Petrowsky A/S har vi travlt og mangler en erfaren servicemontør til vores afdeling i Vejle, hvor du skal varetage vores fine forhold, stærke relationer og serviceaftaler med flere boligforeninger.

Det korte af det lange

Petrowsky A/S er en virksomhed, der sætter medarbejdernes trivsel og faglige udvikling i højsædet. Vi garanterer dig en spændende hverdag, gode kollegaer og et fællesskab, der har det gode håndværk som kardinalpunkt. Vi har et langt og tillidsbåret kundeforhold med flere boligforeninger i Vejle Kommune, og her skal vi bruge en dygtig, tillidsvækkende og positiv servicemontør.

Vi belønner dygtighed

Derudover tilbyder Petrowsky A/S en attraktiv lønpakke, en god sundhedsforsikring og en virksomhed, der ansætter medarbejdere, for at de skal blive hos os i mange år.

Mere end bare ord

Vi tror på gensidig tillid, samarbejde, ærlig kommunikation, og at et ansvar er sjovest, når man tager det på sig. Vi har en flad og lige til organisation, hvor vi tror på, at holdet er stærkere end den enkelte. Derfor holder vi sammen og arbejder sammen. Samtidig tror vi på, at man kommer længst ved at sige tingene, som de er. Derfor gør vi netop det.

Dine faglige kvalifikationer:

  • Ærlighed
  • God ordenssans
  • Engagement og godt humør
  • Serviceminded
  • Prioriterer kvalitet højt
  • 3-4 års erfaring

Om Petrowsky

Petrowsky A/S er en dynamisk, familieejet installationsvirksomhed med mere end 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved- eller totalentreprenører. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og en afdeling i Horsens. Vi er blandt Trekantområdets største installations- og servicevirksomheder.

Sådan gør du:

Du skal sende din ansøgning til Simon Petrowsky på simon@petrowsky.dk. Har du spørgsmål, kan du kontakte Simon på telefon 40 81 04 44.

Ansøgere indkaldes løbende til samtale.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk