Du er her|

Hos Petrowsky har medarbejderne en høj anciennitet. Det siger alt.
Vil du med på holdet?

VVS-Montør søges til veldrevet virksomhed med sammenhold og fællesskabet i højsæde

Vi har travlt og mangler erfaren VVS-montør til vores afdeling i Vejle

Det korte af det lange:

Petrowsky Vejle A/S er en virksomhed, der sætter medarbejdernes trivsel og faglige udvikling i højsædet. Vi garanterer dig en spændende hverdag, gode kollegaer og et fællesskab, der har det gode håndværk som kardinalpunkt.

Vi belønner dygtighed:

Derudover tilbyder Petrowsky Vejle A/S en attraktiv lønpakke, en god sundhedsforsikring og en virksomhed, der ansætter medarbejdere for at de skal blive hos os i mange år.

Mere end bare ord:

Vi tror på gensidig tillid, samarbejde, ærlig kommunikation og at et ansvar er sjovest, når man tager det på sig. Vi har en flad og lige til organisation, hvor vi tror på, at holdet er stærkere end den enkelte og derfor står vi, holder vi og arbejder vi – sammen.

Dine faglige kvalifikationer:

  • Ærlighed
  • God ordenssans
  • Engagement og godt humør
  • Serviceminded
  • Prioriterer kvalitet højt
  • 3-4 års erfaring

Om Petrowsky

Petrowsky A/S er en dynamisk, familieejet installationsvirksomhed med ca. 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for vand, luft & energi og arbejder såvel som fag-, hoved- eller totalentreprenører. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og en afdeling i Horsens. Vi er blandt Trekantområdets største installations- og servicevirksomheder.

Sådan gør du:

Vil du søge jobbet hos Petrowsky?

Du skal sende din ansøgning til Administrerende direktør Simon Petrowsky på simon@petrowsky.dk. Har du spørgsmål, kan du kontakte Simon på 40 81 04 44

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk