Du er her|

Hos Petrowsky har medarbejderne en høj anciennitet. Det siger alt.
Vil du med på holdet?

Erfaren VVS-Montør søges til veldrevet virksomhed med sammenhold og fællesskabet i højsæde

Vi har travlt og mangler erfaren VVS-montør til vores afdelinger i Horsens og Vejle

Det korte af det lange:

Petrowsky A/S er en virksomhed, der sætter medarbejdernes trivsel og faglige udvikling i højsædet. Vi garanterer dig en spændende hverdag, gode kollegaer og et fællesskab, der har det gode håndværk som kardinalpunkt.

Vi belønner dygtighed:

Derudover tilbyder Petrowsky A/S en attraktiv lønpakke, en god sundhedsforsikring og en virksomhed, der ansætter medarbejdere for at de skal blive hos os i mange år.

Mere end bare ord:

Vi tror på gensidig tillid, samarbejde, ærlig kommunikation og at et ansvar er sjovest, når man tager det på sig. Vi har en flad og lige til organisation, hvor vi tror på, at holdet er stærkere end den enkelte og derfor står vi, holder vi og arbejder vi – sammen.

Dine faglige kvalifikationer:

  • Ærlighed
  • God ordenssans
  • Engagement og godt humør
  • Serviceminded
  • Prioriterer kvalitet højt
  • 3-4 års erfaring

Om Petrowsky

Petrowsky A/S er en dynamisk, familieejet installationsvirksomhed med mere end 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved eller totalentreprenør. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Sådan gør du:

Vil du søge jobbet hos Petrowsky (I Vejle)?

Du skal sende din ansøgning til afdelingsleder Martin Andersen på mba@petrowsky.dk. Har du spørgsmål, kan du kontakte Martin på 20 57 44 84

Vil du søge jobbet hos Petrowsky (I Horsens)?Du skal sende din ansøgning til afdelingsleder Tom Jørgensen på tj@petrowsky.dk eller mobil 25860444

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lars på 20 27 04 44

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk