Du er her|

Bliv en del af et stærkt team

Erfaren VVS-Montør

Hos os er attraktive arbejdsforhold lig med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring. Hos Petrowsky tror vi på, at du er bedst når du har medbestemmelse, frihed under ansvar, attraktive arbejdsforhold og løbende bliver uddannet i den nyeste viden inden for dit fag.

Vi er en familievirksomhed, med stærke værdier, hvor gensidig tillid er afgørende. Vi har en flad organisation, som betyder, at der ofte er kort vej fra beslutning til handling.

Dine faglige kvalifikationer

  • God ordenssans
  • Engagement og godt humør
  • Serviceminded
  • Prioriterer kvalitet højt
  • 3-4 års erfaring

Om Petrowsky & Chr. Beck

Petrowsky A/S er en dynamisk, familieejet installationsvirksomhed med mere end 30 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved eller totalentreprenør. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Chr. Beck & Søn A/S fungerer som en selvstændig afdeling under Petrowsky A/S inden for fagområderne VVS, ventilation, energi og blik. Chr. Beck & Søn A/S er kendt i Horsens og omegn for sin høje håndværksmæssige kvalitet, og har i mere end 100 år serviceret mange kunder.

Vil du søge jobbet hos Petrowsky (I Vejle)?

Du skal sende din ansøgning til afdelingsleder Martin Andersen på mba@petrowsky.dk. Har du spørgsmål, kan du kontakte Martin på 76 42 56 62

Vil du søge jobbet hos Chr. Beck (I Horsens) ?

Du skal sende din ansøgning til afdelingsleder Palle Hansen på ph@chrbeck.dk Har du spørgsmål, kan du kontakte Palle på 75 62 12 63.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk