Du er her|

Petrowsky A/S søger en ventilationsmontør

Jobbet:

Hos Petrowsky kigger vi visionært og ambitiøst på fremtiden. Vi har et stort fokus på at være aktive på klimaområdet og førende med de nyeste teknologier. Der lægges således vægt på at drive virksomhed med en bæredygtig tilgang til projekterne og med fokus på at frembringe de rigtige kvalitetsløsninger for kunderne.

Derfor søger vi nu en ventilationsmontør, der er driftssikker, kompetent og kan arbejde sammen med andre.

Hos Petrowsky tror vi på, at du er bedst, når du har medbestemmelse, frihed under ansvar, attraktive arbejdsforhold og løbende bliver uddannet i den nyeste viden inden for dit fag. Hos os er attraktive arbejdsforhold ikke noget, vi bare snakker om. Du kommer på et hold med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring.

Vi er en familievirksomhed, der har stærke værdier. Vi tror på, at gensidig tillid er afgørende for alle. Vi har en flad organisation, hvilket betyder, at der ofte er kort vej fra beslutning til handling.

Dine faglige kvalifikationer:

  • God ordenssans
  • Engagement og godt humør
  • Serviceminded
  • Prioriterer kvalitet højt
  • Har 3-4 års erfaring i montage
  • Vi hjælper med den nødvendige efteruddannelse

Om Petrowsky

Petrowsky A/S er en dynamisk, familieejet installationsvirksomhed med ca. 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for vand, luft & energi og arbejder såvel som fag-, hoved- eller totalentreprenører. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og en afdeling i Horsens. Vi er blandt Trekantområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du søge jobbet hos Petrowsky?

Du skal sende din ansøgning til direktør Martin Barner Andersen på mba@petrowsky.dk. Har du spørgsmål, kan du kontakte Martin på 20 57 44 84

Ansøgere indkaldes løbende til samtale.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk