Du er her|

Erfaren håndværkstaksator søges

Petrowsky A/S søger en erfaren håndværkstaksator med udkørsel fra vores Horsens-afdeling til at styrke og udbygge det gode samarbejde med vores forsikringskunder, primært GF Forsikring, som Petrowsky A/S har som en mangeårig god samarbejdspartner.

Den rette kandidat har erfaring med samarbejdet med forsikringsselskaber, tilhørende IT-platforme, arbejder målrettet og er skarp til at vurdere og udføre det nødvendige VVS-arbejde.

Hos os er attraktive arbejdsforhold lig med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring.

Hos Petrowsky tror vi på, at du er bedst når du har medbestemmelse, frihed under ansvar, attraktive arbejdsforhold og løbende bliver uddannet i den nyeste viden inden for dit fag.

Vi er en familievirksomhed, med stærke værdier, hvor gensidig tillid er afgørende.

Vi har en flad organisation, som betyder, at der ofte er kort vej fra beslutning til handling.

– Dine faglige kvalifikationer
– Erfaring fra lignende stilling
– Engagement og godt humør
– Dygtig til at besigtige
– God til at kommunikere med både kunder og forsikringsselskab
– Selvkørende og grundig
– Kender til forsikringsselskabernes IT-platforme.

Om Petrowsky

Petrowsky A/S er en dynamisk, familieejet installationsvirksomhed med mere end 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved eller totalentreprenør. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du søge jobbet hos Petrowsky?

Du skal sende din ansøgning til afdelingsleder Tom Jørgensen på tj@petrowsky.dk. Har du spørgsmål, kan du kontakte Tom på 25 86 04 44.

Ansøgere indkaldes løbende til samtale

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk