Du er her|

Vi skal bruge din faglighed!

Petrowsky A/S søger en servicemontør til Horsens

Petrowsky A/S søger i øjeblikket en servicemontør til Horsens.

Vi tror på, at arbejdsglæde er nøglen til dedikerede medarbejdere, og vi tror på, at alle trives med frihed under ansvar. Derfor bliver du mødt med tillid og tiltro hos Petrowsky.

Lyder det som noget for dig, så grib telefonen og giv os et kald på:

Vi tilbyder et selvstændigt og afvekslende arbejdsliv med direkte kundekontakt. Du vil opleve, at der ikke er to dage, som er ens, og netop dét gør din hverdag spændende og dynamisk.

Om jobbet:

I vores afdeling i Horsens vil dine opgaver spænde vidt. Du møder opgaver, der indeholder alt fra installation af energiløsninger, fejlfinding og serviceopgaver hos erhvervskunder til installationer i et nyt badeværelse eller udskiftning af en håndvask hos de private kunder. Du vil have den direkte kundekontakt, hvor du i dialog med kunden finder den rigtige løsning. God service, høj faglighed og kvalitet kendetegner altid udførelsen af vores opgaver.

Hos os er attraktive arbejdsforhold ikke noget, vi bare snakker om. Du kommer på et hold med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring.

Vi er en familievirksomhed, der har stærke værdier. Vi tror på, at gensidig tillid er afgørende for alle. Vi har en flad organisation, hvilket betyder, at der ofte er kort vej fra beslutning til handling.

Dine kvalifikationer:

  • 3-4 års erfaring som servicemontør
  • God ordenssans
  • Engagement og godt humør
  • Serviceminded
  • Kvalitetsbevidsthed
  • Du brænder for dit fag og har en positiv tilgang dit arbejde, dine kunder og dine kollegaer

Petrowsky A/S:

Petrowsky A/S er en familieejet installationsvirksomhed med omkring 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved- eller totalentreprenører. Petrowsky A/S, der blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og afdeling i Horsens og er blandt Trekantområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du søge jobbet hos Petrowsky ?

Så skal du sende din ansøgning til afdelingsleder Tom Jørgensen på tj@petrowsky.dk

Har du spørgsmål, kan du kontakte Tom på telefon: 25 86 04 44

Ansøgere indkaldes løbende til samtale.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk