Du er her|

Bliv en del af et stærkt team

Dynamisk afdelingsleder til vores afdeling i Horsens

Vi søger en dynamisk og engageret afdelingsleder til at varetage den daglige ledelse af vores afdeling i Horsens – med mulighed for medejerskab.

Brænder du for at skabe værdi, have ansvaret for et stærkt team og varetage den tætte dialog med kunderne, og har du teknisk knowhow inden for VVS, så kan vi tilbyde dig et spændende job i en dynamisk virksomhed. Du får en nøgleposition i vores afdeling i Horsens, med et stort ansvar i en interessant og altid varierende hverdag. Har du den rette profil, er der mulighed for medejerskab.

God service og høj kvalitet kendetegner Petrowskys afdeling i Horsens som tæller 15 engagerede teknikere, montører og administrativt personale. Vi er specialister inden for VVS, ventilation og blik, og vores kunder spænder vidt lige fra private boliger over mindre erhverv til produktions- og industrivirksomheder.

Gå forrest og gør en forskel for andre

Du vil være ansvarlig for den daglige ledelse af teamet i Horsens. Du vil ligeledes være ansvarlig for at tilrettelægge teamets projekter og serviceopgaver, herunder salg og beregning samt varetage den tætte kontakt til de forskellige kunder. Du vil også være det tætte bindeled til vores afdeling i Vejle.

Du vil få et stort ansvar i en spændende og altid varierende hverdag. Hos os er attraktive arbejdsforhold lig med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring.

Vi er en familievirksomhed, med stærke værdier, hvor gensidig tillid er afgørende. Vi har en flad organisation, som betyder, at der ofte er kort vej fra beslutning til handling.

Dine faglige kvalifikationer

 • Du er uddannet VVS-tekniker, VVS-ingeniør eller med lignende teknisk baggrund
 • Du har solid brancheerfaring og lokalt kendskab i det Midtjyske område
 • Du har min. 3 års ledelseserfaring samt økonomisk og administrativ forståelse
 • Du har teknisk indsigt inden for VVS
 • Du evner at samarbejde og kommunikere præcist i en travl hverdag

Dine personlige kvalifikationer

 • Du er en teamspiller – der også går forrest, når det kræves
 • Du kan begejstre
 • Du er nysgerrig på udvikling
 • Du er engageret
 • Du er kvalitetsbevidst
 • Du er serviceminded
 • Du brænder for dit fag, og har en positiv tilgang dit arbejde, dine kunder og kollegaer 

Om Petrowsky A/S

Petrowsky A/S er en familieejet installationsvirksomhed med mere end 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved eller totalentreprenør. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og afdeling i Horsens, og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du søge jobbet som afdelingsleder hos Petrowsky?

Send din ansøgning hurtigst muligt til direktør Lars Petrowsky på lars@petrowsky.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lars på 75 72 04 44.

Stillingen er med base I Horsens: Fuglevangsvej 42, 8700 Horsens

Stillingen skal gerne besættes hurtigt, så ansøgere bliver indkaldt løbende til samtale. Er du den rette kandidat, og har en opsigelsesperiode hos din nuværende arbejdsgiver, venter vi gerne på dig. Din løn forhandles individuelt, og der vil være mulighed for medejerskab.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk