Du er her|

Brænder du for faget – og har du hænderne skruet rigtig på?

Lærlinge

Er du ambitiøs, målrettet og fagligt dygtig – og har du hænderne skruet rigtig på? Så er det måske noget for dig at blive lærling hos Petrowsky.

Vi er en moderne, dynamisk installationsvirksomhed. Vores største aktiv er vores dygtige medarbejdere, der i dag tæller knapt 30 ansatte.

Gennem dit praktiske forløb hos Petrowsky indgår du i vores team, hvor du får mulighed for at arbejde med tekniske løsninger af højeste kvalitet. Du kommer til at beregne, designe og installere alt lige fra spændende blikfacader og skræddersyede specialløsninger til de mest moderne badeværelser og avancerede klima- og ventilationsløsninger.

Vi er en virksomhed i udvikling og tror på teamwork, professionalisme og ansvarlighed.

Som lærling hos Petrowsky har du mulighed for at udvikle dine faglige og tekniske færdigheder og vokse i din rolle hos os. Du skal være serviceminded og kunne bevare overblikket, når det går rigtig stærkt – samt overholde de tidsplaner, vi aftaler.

Hos Petrowsky kan du uddanne dig indenfor følgende specialer:

Vvs-installationstekniker – Læs mere om uddannelsen
Ventilationstekniker- Læs mere om uddannelsen
Vvs-energispecialist- Læs mere om uddannelsen
Vvs og blikkenslager- Læs mere om uddannelsen

Branche i rivende udvikling

Om du går direkte fra 9. eller 10. klasse til et grundforløb, eller du vælger EUX-studiet – er ikke afgørende. For os er det mere vigtigt, at du brænder for dit fag og vil være med til at udvikle vores team, så vi bliver endnu bedre.

Når du er færdig med din skolegang og lærlingetid, har du udsigt til gode løn- og jobmuligheder i en branche i rivende udvikling og med stort set ingen arbejdsløshed. Du får løn under hele uddannelsen.

Vi søger løbende nye lærlinge

Vi søger løbende efter nye lærlinge, måske det er noget for dig? Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om at være lærling hos Petrowsky.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk