Du er her|

16.05.22

”Jeg ønsker at mestre et håndværk”

Jonas Ramussen er med sine 25 år ældre end den gennemsnitlige elev i VVS-branchen, men for den unge mand har livet udviklet sig sådan, at det er nu, kursen skal sættes for resten af arbejdslivet. Ønsket om at mestre et håndværk er derfor forklaringen på, at Jonas Rasmussen gået i voksenlære hos familievirksomheden Petrowsky A/S.

Siden han var 16 år, har Jonas Rasmussen arbejdet hårdt i flere ufaglærte stillinger. Den nu 25-årige elev hos Petrowsky A/S har ikke haft den letteste vej ind i teenage- og voksenlivet, men nu er skeen taget i den anden hånd.

– Jeg blev far i en ung alder, og det var et wakeup call for mig. Inden da bød livet på en del svære udfordringer i min opvækst, og derfor tog jeg en masse ufaglært og hårdt arbejde. Nu vil jeg mestre et håndværk, og som far ønsker jeg at blive særligt dygtig til håndværket inden for den grønne omstilling. Første skridt på den vej er at blive ansat som elev hos Petrowsky A/S, fortæller Jonas Ramussen.

Hos Petrowsky A/S mærkede man til første samtale med Jonas Rasmussen, at her var der en ung mand med en modenhed, der ikke helt passede til alderen, og et menneske, der ønskede at blive en del af kulturen hos Petrowsky A/S.

– Hos Petrowsky har vi et ønske om, at vi kan tiltrække, udvikle og fastholde de største talenter indenfor branchen. Vi ønsker at vores elever er sulten på ny viden, kan indgå i vores miljø og at de er ambitiøse på egne vegne. Det skal Jonas leve op til, og så er mulighederne mange for ham i fremtiden, fortæller Simon Petrowsky, der er tredje generation i familievirksomheden.

Jonas Rasmussen er for nuværende på sit hovedforløb på teknisk skole og ser frem til at blive en endnu større del af hverdagen hos Petrowsky A/S.

– Mødet med Simon viste mig, at medarbejderne og deres trivsel er vigtig for virksomheden. Samtidig var jeg ærlig om min opvækst, hvor jeg har boet på et opholdssted, og det blev mødt med forståelse og respekt. Jeg glæder mig til at skabe noget med mine hænder og være med til at skabe løsninger, hvor energien bruges til gavn for en bedre verden for mine børn, afslutter Jonas Rasmussen, der er i dag er far til to og har et tredje barn på vej.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk