Du er her|

 • Forside
 • ·
 • Nyheder
 • ·
 • INGENIØR ELLER MASKINMESTER SØGES TIL FØRENDE TEKNISK INSTALLATIONS- OG SERVICEVIRKSOMHED I TREKANTSOMRÅDE

18.05.22

INGENIØR ELLER MASKINMESTER SØGES TIL FØRENDE TEKNISK INSTALLATIONS- OG SERVICEVIRKSOMHED I TREKANTSOMRÅDE

Er du ingeniør eller maskinmester, evt. nyuddannet, med ventilationsspeciale? Brænder du for dit fag, og kan du lide at være tæt på kunden og være en del af processen fra a til z? Vil du med på en vækstrejse sammen med andre ildsjæle, hvor du vil få indflydelse på udviklingen af en virksomhed med stærke værdier, hvor bæredygtighed og fremtidens teknologier står øverst på dagsordenen?

Så har vi en spændende mulighed at tilbyde dig hos Petrowsky!

En familieejet virksomhed med stærke værdier

Petrowsky A/S er en velkonsolideret familieejet installationsvirksomhed med mere end 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Virksomheden er specialister inden for VVS, ventilation, gas og energioptimering og arbejder både som fag-, hoved og totalentreprenør. Virksomhedens kunder spænder vidt fortrinsvis industri-/produktionsvirksomheder og til boligforeninger og offentlige institutioner. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har hoveddomicil i Vejle og en afdeling i Horsens og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Det er til Petrowsky’s hovedkontor i Vejle, at vi nu søger dig, som har lyst til at være med til at løfte virksomhedens faglighed endnu et niveau op. Med reference til afdelingslederen i Vejle vil du blive en del af et mindre team bestående af tre projektledere, en teknisk tegner og to ingeniører. Hovedkontoret i Vejle består i dag af en medarbejderstab på ca. 35 mennesker, som arbejder ambitiøst med at føre kvalitetshåndværket videre i det stærke kollegiale værdifællesskab, som er kendetegnende for virksomheden.

For Petrowsky er en virksomhed med stærke værdier, der især handler om at skabe værdi gennem nytænkning, gensidig tillid og begejstring. Virksomheden har allerede gennem to generationer (og med tredje generation godt i gang) udmærket sig ved en solid håndværksmæssig kvalitet og en stærk indsigt i branchens udviklingsmuligheder. Der er tale om et velrenommeret selskab med et fagligt velfunderet og rutineret team af medarbejdere, som til stadighed fastholder deres fokus på bæredygtigt håndværk med nærvær. Virksomheden er kendetegnet ved en flad organisation med højt til loftet og kort vej fra beslutning til handling.

Hos Petrowsky kigger man visionært på fremtiden og har stort fokus på at være aktive på klimaområdet og førende med de nyeste teknologier. Der lægges således vægt på at drive virksomhed med en bæredygtig tilgang til projekterne og med fokus på at frembringe de rigtige kvalitetsløsninger for kunderne.

Dine ansvarsområder

Vi leder efter dig, som fungerer bedst med fingeren på pulsen, og som har lyst til at indgå i et positivt samarbejde med virksomhedens kunder og samarbejdspartnere såvel som ledere og medarbejdere i virksomheden.

Dine arbejdsopgaver vil især bestå i:

 • Udvikling af det bæredygtige håndværk via energiberegninger og omstilling af energikilder.
 • Projektering af VVS- og ventilationsopgaver fra idé til produktion, ofte indenfor fødevare- og medicinalindustrien.
 • Supportering af projektledere.
 • Udvikling af nye specialiseringer, herunder f.eks. rent drikkevand, indeklima, køling i procesindustrien og vedvarende energi.
 • Kontakt til kunder og samarbejdspartnere, herunder især til industrielle key accounts.
 • Udvikle og drive processer der kan være med til at sikre, at virksomheden kommer i mål med en meget ambitiøs strategi.

Din faglige og personlige profil

Det forventes, at du har en ingeniør- eller maskinmesteruddannelse med specialisering indenfor ventilation. Derudover forventer vi, at:

 • Du er tillidsvækkende og god til at skabe relationer.
 • Du motiveres af at skabe resultater og formår at motivere dine omgivelser således, at I sammen når jeres målsætninger.
 • Du er lyttende og kan træffe afgørelser, hvor det er nødvendigt.
 • Du er udviklingsorienteret og åben for nye løsninger.
 • Du har et godt overblik, og du prioriterer og følger op.
 • Du formår at formidle dine budskaber på en klar og effektiv måde.
 • Du er en stærk teamplayer med åbenhed som en naturlig del af din måde at arbejde på.
 • Du har en positiv indstilling og et ønske om at tage del i virksomhedens fremtidige udfordringer og forandringer.
 • Du brænder for dit fag og har stor lyst til med din viden og erfaring at bidrage til den grønne omstilling.

Hos Petrowsky investeres der i oplæring og uddannelse af medarbejdere. Du vil blive en del af et team af dygtige kolleger, som har et stærkt kollegialt sammenhold. Så har du lyst til at få en spændende og altid varieret hverdag og være med til at udvikle en ambitiøs virksomhed i vækst, så er dette måske noget for dig.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Interesseret?

Søg stillingen snarest ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
Mette Landau fra Landau Headhunting på mobil: + 45 2190 2188.

Landau Headhunting varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende. Vi forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk