Du er her|

11.04.22

Indblik i den første måned hos Petrowsky A/S

Den 1. marts 2022 begyndte Tom Jørgensen som afdelingsleder i Petrowsky A/S’ afdeling i Horsens. Den 43-årige mand er en kendt person i Horsens og omegn, og Tom har store ambitioner på Petrowsky A/S’ vegne. I nedenstående klumme får du et indblik i den første måneds ansættelse i familievirksomheden Petrowsky med Toms egne ord.

Min første måned

Jeg har nu været i gang som afdelingsleder ved Petrowsky A/S i Horsens i en måned nu. Det har været en stor fornøjelse for mig at vende tilbage til VVS-faget som leder for en kompetent flok af VVS’ere. Jeg kender en del af dem som tidligere kolleger helt tilbage fra 2005, hvor jeg rejste fra Nordjylland og fandt arbejde i Horsens. Så den første tid har også indeholdt en god følelse af at vende tilbage til noget velkendt.

Veltilrettelagt og professionel onboarding

Min veltilrettelagte onboarding ind i koncernen er ved at være afsluttet – og jeg mener veltilrettelagt. Der har været en plan for rigtig mange relevante emner og et ønske om at give mig en god start. Det, at der er tænkt så meget over min onboarding, betyder, at jeg fra dag et har følt mig velkommen og værdsat som ny mand i koncernen. Det gælder alle, jeg har mødt. Der er styr på professionel fotografering, interview og efterfølgende artikel, arbejdstøj, og jeg kunne blive ved. Det gør én tryg.

Det er for mig meget tydeligt, at Petrowsky A/S er en koncern, som også i sit professionelle virke trækker meget på nogle vigtige grundværdier i såvel projektafdelingen som serviceafdelingen på tværs af afdelingerne i Vejle og Horsens. Det, tror jeg, hænger sammen med, at det er en familievirksomhed, der har opbygget sig større og stærkere gennem flere generationer.

Hverdagen ude i marken

Jeg har i den første måned også brugt tid på at komme ud i marken igen, hvor jeg med glæde har mødt mange trofaste Petrowsky-samarbejdspartnere. Vi har mange kunder, som vi har en tæt relation til, hvor vi er enige om at spille hinanden gode til alles fordel. Her er en aftale en aftale, og arbejdet er færdigt til den aftalte tid.

Det har været en travl periode med mange nye ting at lære og nye procedurer, hvor jeg har været tilfreds med min dag, når mit hoved har ramt puden.

Jeg ser frem til at få skabt en endnu tættere relation til gamle kunder, nye kunder, kolleger og ikke mindst mine kompetente medarbejdere ved Petrowsky A/S i Horsens. Så tøv ikke med at tage fat i mig eller mine medarbejdere, hvis I er nysgerrige på os som kommende arbejdsplads, eller hvis I har en opgave, vi kan løse for jer.

De bedste hilsner
Tom Jørgensen

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk

Du er her|

01.02.16

Velkommen til nye og ”gamle” ansigter

Velkommen til Connie Eriksen, som er Petrowskys nye administrative medarbejder. Connies mange opgaver spænder vidt fra telefonbetjening over bogføring, forefaldende kontorarbejde og registrering af virksomhedens værktøj og arbejdstøj i vores it-databasesystem ”Trace Tool”.

Connie er typisk også den første ”telefon-stemme” som vores kunder og samarbejdspartnere taler med, når de ringer til Petrowsky – og det er vi glade for. Connie er nemlig både venlig, imødekommende og hjælpsom.

Velkommen til Jannik Buchwald Mortensen, som netop er startet som ventilationsmontør i vores ventilationsteam. Vi er glade for, at Jannik er kommet tilbage til Petrowsky efter en kort ansættelse hos en anden installationsvirksomhed. Jannik, som er certificeret i VENT ordningen og som har taget adskillige kompetencegivende kurser inden for bl.a. klimateknik og ventilation, arbejder som montør på vores ventilationsopgaver.

Vi byder velkommen til Connie og Jannik, og glæder os til samarbejdet.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk