Du er her|

28.10.21

Hos Petrowsky kan man udfolde sig

Da Christopher S. Nielsen for små otte år siden trådte ind ad døren til Petrowsky A/S, var det også til en virksomhed, der for den barnefødte vejlenser altid havde været en del af bevidstheden. Nu, otte år senere, har samme virksomhed medvirket til opfyldelsen af drømmen om at blive VVS-installatør sideløbende med det daglige arbejde som VVS-montør. En stilling, Christopher S. Nielsen startede pr. 1. marts 2021.

– Jeg har altid kendt til og hørt meget positivt om Petrowsky A/S. Virksomheden har altid haft ry for det gode håndværk og for en ordentlig kultur. Samtidig tager virksomheden hånd om sine ansatte og bidrager til en udvikling inden for kompetencerne. Jeg startede min karriere som kleinsmed, og nu står jeg som VVS-installatør takket være den udvikling, Petrowsky A/S har hjulpet mig med.

Hos Petrowsky A/S har man altid en ambition om medarbejdernes personlige og faglige udvikling. Disse to kerneværdier er også forklaringen på, at Christopher S. Nielsen tog uddannelsen som VVS-installatør, mens arbejdet blev varetaget iført den røde Petrowsky-skjorte. En mulighed, Christopher S. Nielsen er taknemmelig for at være blevet givet.

– Jeg elsker at arbejde heroppe. Nu, hvor jeg er blevet projektleder, står det endnu tydeligere for mig, at virksomheden er gennemsyret af respekt og ærlighed. Her bliver der altid valgt den rigtige løsning, og man står både inde for kvaliteten i løsningen og på mål for det udførte arbejde. Der er en ledelse, der kommunikerer gennem ærlighed og en positivitet, hvor man altid taler godt om andre. Dét er nemt og trygt at navigere i som medarbejder, fortæller Christopher S. Nielsen.

Den nye karriere som projektleder hos Petrowsky A/S har budt på spændende projekter og udfordringer. Indsigten i alle de opgaver, der tilsammen udgør et vellykket projekt, er også svaret på, hvorfor virksomheden kommer i mål med disse projekter.

– Når man selv har haft hænderne i arbejdet, giver det én muligheden for at planægge, strukturere og forudsige, hvilke udfordringer der kan opstå undervejs. Hvis man sammenholder det med den løsningsorienterede kultur, vi har heroppe, får man også svaret på, hvad vi er gode til. Det arbejder vi hårdt for at fortsætte med hver eneste dag – sammen, fortæller Christopher S. Nielsen.

Hos direktør Lars Petrowsky er Christopher et perfekt eksempel på, hvordan Petrowsky A/S ønsker at udvikle deres medarbejdere i virksomheden.

– Christopher har altid været talentfuld og haft ambitioner. Vi ønsker hos Petrowsky altid at udvikle og uddanne vores ansatte. Når vi nu sammen med Christopher har gjort ham til projektleder, er det en gevinst på flere områder. Først og fremmest er det givende, at vi udvikler en af vores egne og et eksempel til efterfølgelse. Dernæst kender Christopher vores kultur og værdier indgående. Det glæder mig, at vi har gjort dette sammen, fortæller Lars Petrowsky.

Petrowsky A/S beskæftiger ca. 50 medarbejdere fra afdelingerne i Vejle og Horsens samtidig arbejder virksomheden tæt sammen udvalgte freelance-samarbejdspartnere.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk