Du er her|

25.03.20

Hos Petrowsky A/S står vi klar til at hjælpe dig

Vi mærker naturligvis også Corona-stilstanden hos Petrowsky A/S.

Det betyder dog ikke, at vi står stille.

I stedet har vi justeret og forstærket nogle retningslinjer for vores medarbejdere.

Vores medarbejdere har taget nedenstående retningslinjer til sig, og vi håber, at vi på denne måde stadigvæk kan holde hjulene i gang, løse store og små opgaver og ikke skal miste dygtige og trofaste medarbejdere i denne tid.

Petrowsky tager derfor følgende forholdsregler for at passe godt på vores medarbejdere og kunder og samtidig udføre vores arbejde ud fra de samme høje standarder som altid.

Vi følger myndighedernes retningslinjer, og det betyder, at vores dygtige medarbejdere har håndsprit med på opgaver og holder afstand til alt andet end deres værktøj. Værktøjet rengøres også flere gange dagligt, og ikke mindst så har vi en god dialog med vores kunder.

Der er nogle praktiske foranstaltninger, som gør besøget af vores medarbejdere til en god oplevelse for alle parter.

Vi opfordrer vores kunder til at gå en tur i det gode vejr eller tage ophold i et andet rum, mens arbejdet udføres.

Så selv om det altid er hyggeligt, at vi i en vis forstand er i dialog under opgavens udførelse, er vi for en tid nødt til at være i afstand til hinanden for at løse opgaverne sammen.

Men du kan – corona eller ej – være sikker på én ting: Vi løser som altid opgaven tilfredsstillende og med den faglighed, som vi igennem årtier har været kendt for.

Lars Petrowsky

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk