Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Henrik Andersen er begyndt som arbejdsmand hos Petrowsky A/S

23.01.24

Henrik Andersen er begyndt som arbejdsmand hos Petrowsky A/S

Nogle gange kan man mærke det med det samme, når et menneske brænder for sit arbejde. Sådan en medarbejder har Petrowsky A/S netop fået i Henrik Andersen.

En arbejdsmand er en vigtig brik på store og små opgaver i en håndværksvirksomhed. Her hjælper arbejdsmanden med at få opgaverne til rulle for kollegaerne.

Den vejlensiskfødte arbejdsmand har haft første dag hos familievirksomheden i går.

– Jeg sætter en ære i at passe mit arbejde. Det er vigtigt for mig. Det skal gøres ordentligt.
Petrowsky A/S er en professionel virksomhed, der har styr på tingene. Så det er nemt for mig at passe mit arbejde. Jeg kan godt lide at klargøre til mine kollegaer, sørge for bæringer til rør og rillefræse samt rydde op efter mine kollegaer. Jeg er ikke sart, og jeg gør hvad, jeg får besked på, fortæller nyansættelsen efter sin første dag i det rød-blå arbejdstøj.

Velkommen på holdet, Henrik!

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk