Du er her|

19.09.19

Fuldt tryk på projekter i Vejle og omegn

Vi har fået mange nye projekter i vores Vejle-afdeling, og flere af projekterne er allerede godt i gang.

VVS og ventilation til ny EDC boligbutik

EDC i Vejle flytter sine kontorfaciliteter til en af de centrale adresser i Vejle. Den kendte bygning på hjørnet af Horsensvej og Skyttehusgade er ved at blive totalrenoveret, og skal i fremtiden huse EDC.

Petrowsky har fået den samlede entreprise på VVS og ventilation.

-Vi er meget glade for, at vi skal være en del af dette spændende projekt, som bliver en rigtig flot og markant EDC-butik. Vi forventer at have to teknikere på opgaven i de næste måneder, og som skal stå klar i begyndelsen af 2020, forklarer Lars Petrowsky.

Rørinstallationer til 110 AAB-lejligheder

Hos AAB Arbejdernes Boligforening i Vejle, er vi i gang med en større VVS-installation i afdeling 37 på Askevænget i Vejle. Opgaven drejer sig om nye rørinstallationer i ikke mindre end 110 lejligheder, hvor Petrowsky har vundet opgaven på den samlede vand og rørinstallation. Samtlige jern- og kobberrør skal udskiftes, da de nuværende kobberrør springer hele tiden.

-Det er altid spændende at få et så stort projekt. Vi har et rigtig godt samarbejde med AAB i Vejle, hvor vi i de sidste seks år har været ansvarlige for service på AAB’s lokale afdelinger i Vejle. Alle jernrør som er installeret i skabe, og alle kobberrør som er installeret i gulve, skal udskiftes til synlige rørinstallationer i rustfrit stål, uddyber Lars Petrowsky.

Petrowsky har to VVS-teknikere på opgaven, og forventer at projektet kommer til at køre frem til maj 2020.

VVS-installationer og teknikrum i Børkop

Netværk og gode relationer har som bekendt altid haft stor betydning. Det var da også via vores serviceleder Søren Hvid Petersen i Horsens, at vores Vejle-afdeling blev bekendt med, at der var et nyt VVS-projekt på vej i Børkop.

En af de lokale ejendomsudviklere har netop overtaget en ældre boligejendom i Børkop, og som nu skal totalrenoveres.

Projektet omfatter 22 lejligheder, hvor vi har fået hele VVS-entreprisen som også inkluderer etableringen af et nyt teknikrum. Ifølge Lars Petrowsky er det glædeligt, at der er så godt et samarbejde på tværs af vores afdelinger, og at vi holder hinanden opdaterede på de nye projekter i lokalområdet.

 

-Det sjove er, at vi rent faktisk har samarbejdet med kunden tidligere, så vi kendte til hinanden. Vi har netop startet projektet op, og det kommer til at køre frem til medio marts 2020, fortæller Lars Petrowsky.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk