Du er her|

05.02.18

Fokus på sundhed og motion

Hos Petrowsky tror vi på, at faglig og personlig udvikling er afgørende parametre for succes. Vi tror ligeledes på, at succes og trivsel går hånd i hånd, og trivsel hænger i høj grad sammen med sund kost og en god portion motion.Ordsproget “En sund sjæl i et sundt legeme” er mere aktuelt end nogen sinde. Livsstilssygdomme som f.eks. stress, overvægt og diabetes er desværre i fremgang, og det kan også få negativ indflydelse på vores indsats, overskud og energi på arbejdet.

”Vi debatterede emnet på vores seneste SU-møde, og der var stemning for, at vi tilbød en helbredsundersøgelse til samtlige medarbejdere i virksomheden”, forklarer Lars Petrowsky og fortsætter:

”Det er sundt at tage snakken i virksomheden, og med hjælp fra en praktiserende læge deltog samtlige medarbejdere inkl. mig selv i en større helbredsundersøgelse. Vi har netop fået gennemgået resultaterne, som forbliver anonyme.  Vi har bl.a. fået en række gode ideer til, hvordan vi kan blive bedre til at integrere motion og sunde spisevaner i en travl hverdag.

-Vi vil jo gerne sikre, at vores medarbejdere forbliver raske og sunde i mange år frem, og her er det vigtigt at vi hver især holder fast i de sunde kost- og motionsvaner”.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk