Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Flot afslutning på rådgivende montør-uddannelse hos Petrowsky

18.11.19

Flot afslutning på rådgivende montør-uddannelse hos Petrowsky

Ni montører hos Petrowsky har netop afsluttet uddannelsesforløbet ”Den rådgivende montør”, som er et firmatilpasset uddannelsesforløb i samarbejde med Solar Skolen.

Uddannelsen sætter fokus på grundlæggende salg og salgspsykologi, og ni montører har været på skolebænken i syv hele dage og har netop afsluttet deres eksamen på IBA Erhvervsakademi Kolding. Hver deltager har skrevet en opgave på ca. otte sider om en konkret problemstilling fra hverdagen og inddraget læring og værktøjer fra uddannelsesforløbet, som de efterfølgende skulle eksamineres i med en ekstern censor som bedømmer.

-Jeg er rigtig stolt af vores medarbejdere, som alle afsluttede med et godt resultat. De har præsteret en virkelig flot indsats, taget i betragtning at deres dagligdag som håndværker er noget forskellig sammenlignet med at være på kursus flere dage ad gangen. Samtidig har de også skulle finde tid til at sætte sig ned for at læse og skrive opgave efter en travl arbejdsdag, hvor de normalt er på farten fra tidlig morgen ude hos kunderne”, fortæller Lars Petrowsky.

Gåpåmod vandt over udfordringer

Uddannelsesforløbet har været lidt af en mundfuld for Petrowsky’s montører, som skulle vænne sig til at være på skolebænken igen. Flere af deltagerne havde udfordringer med f.eks. ordblindhed. Men med masser af drive og ønsket om at blive endnu bedre til at takle kunderne og forstå deres behov, har deltagere lært en masse om salgspsykologi og personprofiler. De er også blevet klogere på hinanden som kollegaer, som team, sin egen arbejdssituation og sig selv.

Hos Petrowsky er stilstand ikke en mulighed, fortæller Jens Nicolaj Maagaard, som har været underviser på hele forløbet.

-Alle deltagere har været engagerede, vist gåpåmod og ikke mindst sejhed når de til tider var udfordrede. Det er første gang, at vi tilrettelægger dette uddannelsesforløb, for denne målgruppe, som en firmatilpasset uddannelse, og det har fungeret rigtig godt. Det giver høj transparenthed for kursusdeltagerne, når de kommer fra samme firma. I Petrowsky’s tilfælde hvor de kommer for to forskellige afdelinger – Vejle og Horsens, har de fået mulighed for at lære hinanden bedre at kende og samarbejde på tværs af afdelinger, uddyber Jens Nicolaj Maagaard.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk