Du er her|

Fjernvarme er en økonomisk og grøn løsning

Fjernvarmeinstallation

Flere og flere vælger at få installeret fjernvarme – og det med god grund. Fjernvarme er en økonomisk og grøn løsning, som mange vælger enten at skifte til eller installere, når de  bygger nyt. Hos Petrowsky er vi en erfaren entreprenør, sparringspartner og rådgiver til både private og erhverv. Vi hjælper med at skræddersy en løsning for installationen af jeres fjernvarmeprojekt. 

En stabil investering med fjernvarme

På Petrowsky A/S’ hovedkontor oplever vi en markant stigning af kunder, der vil have fjernvarme i stedet for de energiformer, herunder særligt gas, man førhen har benyttet sig af. Det skyldes særligt de stigende gaspriser, som følge af krigen i Ukraine. Her er fjernvarme en god mulighed, som skaber økonomisk sikkerhed og stabilitet. Vidste du, at 2 ud af 3 af Danmarks boliger har fjernvarme som deres registrerede opvarmningskilde?

Du kan læse mere om vores arbejde med fjernvarme i denne artikel

Nemt, bekvemt og stort set uden vedligeholdelse 

Fjernvarme er en utrolig bekvem og stort set vedligeholdelsesfri varmekilde. Den kræver kun minimal plads i bygningen, da de nødvendige varmevekslere og rørinstallationer er kompakte. Desuden er fjernvarmesystemerne fuldt automatiserede, hvilket betyder, at systemet styres digitalt i hjemmet af brugeren.

Med fjernvarme er varmen i din bolig eller bygning altid tilgængelig med et simpelt tryk på termostaten. Du kan nemt tilpasse opvarmningen til dine behov og ændre temperaturen efter behov med et enkelt tryk. Det gør det let at skabe et behageligt indeklima uden at skulle bekymre sig om tekniske detaljer eller vedligeholdelse.

En anden fordel ved fjernvarme er det lave vedligeholdelsesbehov. De komponenter der bruges i fjernvarmesystemer er holdbare og kræver sjældent reparation eller udskiftning. 

Fjernvarme er et klimavenligt valg 

Fjernvarme er både mere energieffektivt og mindre belastende for miljøet sammenlignet med andre varmekilder. 

Lav CO2-belastning: Fjernvarme har den laveste CO2-belastning sammenlignet med andre varmekilder, hvilket reducerer udledningen af drivhusgasser.

Lang levetid: Fjernvarmesystemer har en lang levetid, hvilket gør dem til en holdbar og dermed bæredygtig investering, som samtidig er billigere i drift end alternativerne. 

Energieffektivitet: Mere end halvdelen af fjernvarmen produceres samtidig med elproduktion, hvilket udnytter overskudsvarme fra denne proces, hvilket resulterer i en mere effektiv udnyttelse af energiressourcerne.

Brug vores mange års erfaring til din fjernvarmeinstallation

Hos Petrowsky har vi i årevis arbejdet inden for VVS-tekniske opgaver, energioptimering, gas og ventilation, og vores ekspertise er et resultat af vores dygtige team og dedikation. Vores omfattende erfaring gør os til ideelle faglige sparringspartnere, når det kommer til fjernvarmeinstallationer.

Vi har med succes taget del i en række større og komplekse projekter, der kræver skræddersyede tekniske løsninger. Vores evne til at levere de bedste løsninger betyder, at vi er parate til at imødekomme dine specifikke behov i forhold til fjernvarmeinstallation i din bolig eller bygning. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på installation af fjernvarme, er du velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter et tilbud, som passer til din situation, så du kan få et overblik over både pris og projektets omfang. 

Du har mulighed for at ringe til vores forskellige afdelinger i hhv. Vejle og, Horsens. Du kan med fordel tage kontakt til det kontor, som er tættest på dig. 

Ellers kan du også tage kontakt til os på info@petrowsky.dk. Her vil en af vores medarbejdere tage godt imod dig.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk