Du er her|

04.12.2018

Fagnørd og stolt af sit håndværk

VVS-montør Jørgen Rasmussen brænder for sit fag og trives specielt med projekter, hvor der er tid og ressourcer til at gøre tingene på den fagligt helt rigtige måde.

Lige siden Jørgen i 1989 kom i lære i et mindre aarhusiansk VVS-firma og senere blev udlært som VVS-rørsmed, har der været fart på. Hans passion for de lidt mere specielle opgaver blev allerede lagt i hans lærlingetid, hvor han bl.a. stod for at tænde byens springvand om foråret.

Inden Jørgen startede sin vvs-karriere hos Chr. Beck i Horsens var han tre år i søværnet som konstabel og deltog på flere af søværnets ekspeditionsture med korvetten Olfert Fischer i bl.a. Jugoslavien.

”Her lærte vi, at en aftale er en aftale, og at man aldrig kommer for sent – men heller ikke nævneværdigt for tidligt. Jeg lærte at være omhyggelig, og at være stolt af mit håndværk. Det er værdier, der har præget mig lige siden, og som jeg har taget med mig på mit arbejde og med ud til kunderne”, fortæller Jørgen.

Medansvar og alsidige projekter

Jørgen har været ansat hos Chr. Beck ad to omgange først fra 1995 til 2005, hvorefter han blev headhuntet til en anden VVS-virksomhed. Men Chr. Beck havde brug for hans kompetencer og hentede Jørgen tilbage, og det blev til en ansættelse på ny – fra 2015 og frem.

”Jeg stortrives i mit job, fordi der er høj grad af selvstændighed og det er alsidigt. Arbejdsopgaverne spænder vidt lige fra specialiserede projekter på Horsens Sygehus til avancerede installationer i private boliger. På sygehuset omfatter opgaverne ofte arbejde med medicinske luftarter, køl, behandlet vand og helt almindelige VVS-opgaver, hvor man skal være særlig omhyggelig med gældende standarder, kontrol og hygiejne. I øjeblikket er vi med på flere store renoveringsprojekter på sygehuset, hvor vi bl.a. udfører alle vvs-installationer til det nye Kvindehus”, fortsætter Jørgen.

Men Jørgen udfører også gerne specielle installationsopgaver for private som f.eks. installationen af ikke mindre end ni badeværelser i en kæmpe luksusvilla, som blev bygget af en kendt designer af badarmaturer.

Der er også fart på i fritiden, hvor Jørgen er landstræner for landsholdet i Styrkeløft, som er hans helt store passion. En interesse som han deler med sin kone, der i øvrigt har været verdensmester og europæisk mester flere gange.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk