Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Et rum med faglighed, stolthed og tekniske udfordringer

28.01.22

Et rum med faglighed, stolthed og tekniske udfordringer

Hos Petrowsky A/S hovedkontor på Sadelmagervej i Vejle kan man nogle gange høre lyden af et båthorn. Ja, du læste rigtigt. Båthornet er nemlig et element, der viser alle i huset, at virksomhedens projektafdeling har fået et nyt projekt ind. Intet projekt er for lille til et båt i hornet.

Projektafdelingen hos Petrowsky A/S er kendetegnet ved et stort fagligt fokus, et inspirerende miljø og en konstant orientering mod de bedste, nyeste og mest effektive løsninger af store som små projektopgaver.

Når man som gæst træder ind på kontoret, møder man et team, der både debatterer, udveksler teoretisk viden, og som ikke har langt fra tanke til handling.

Martin Barner Andersen er afdelingsleder hos Petrowsky og fortæller her mere om den unikke kultur, der findes hos projektafdelingen i virksomheden.

-Vi er meget fleksible og kan eksekvere hurtigt. Hvis kunden har et ønske til en konkret funktion, kan vores dygtige medarbejdere designe en løsning om formiddagen, få den tegnet i Revit om eftermiddagen, introducerer den for kunde og montør allerede inden aften og så påbegynde monteringen næste morgen. Det er muligt for os, fordi vi har dygtige, kompetente og veluddannede medarbejdere her. Det har gennem mange år været et stort fokus hos os, fortæller Martin Barner Andersen.

Petrowsky A/S har stort fokus på bæredygtigt håndværk og løsninger ved vand, luft og energi til brug inden for det offentlige, erhverv og industri. Dette sker gennem en tæt dialog og tydelig kommunikation med partnere, montører, kunder og de interessenter, en projektopgave bringer med sig.

Samtidig er projektafdelingen et sted, hvor man tydeligt mærker medarbejdernes glæde og stolthed i de faglige udfordringer og et miljø, hvor ansvaret er noget, man tager på sig.

– Vi har et rigtig stærkt og højt fagligt miljø her. Gennem en uformel kultur og medarbejdere, der tør tage beslutninger, har vi et miljø, hvor vi glæder os til hver eneste opgave. Båthornet er i virkeligheden eksponent for den glæde. Vi har stoltheden med på arbejde hver eneste dag, og båthornet tydeliggør den glæde, en ny opgave bringer til afdelingen. Det betyder nemlig faglige diskussioner, lidt nørderi i løsningerne og et fællesskab, der giver den bedste løsning for kunden, afslutter Martin Barner Andersen.

Hos Petrowsky følges projekterne fra A-Z, fra ide/projekt til udførsel og idriftsætning.

Det giver alsidige kompetencer og i 2022 venter der virksomheden flere spændende projekter, herunder renovering af 2 svømmehaller, ventilation på Tørring skole samt mange flere større industriopgaver.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk