Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Et aktivt 2019 går på hæld, og et nyt år er godt på vej

18.12.19

Et aktivt 2019 går på hæld, og et nyt år er godt på vej

Det er med stor glæde, vi kan se tilbage på et travlt år med masser af spændende opgaver og projekter i tæt samspil med både vores mange eksisterende kunder men også mange nye kunder.

Det høje aktivitetsniveau betyder også udvikling i vores projektafdeling, hvor vi har ansat
teknisk designer Tatiana Kejlstrup og projektleder Simon Petrowsky, og i starten af 2020 byder vi velkommen til endnu en projektleder – Jan Voigt. I projektafdelingen har vi oparbejdet solid erfaring i at styre projekter igennem alle faser – fra ide til færdig produktion med engineering, tegninger (rewit), udførelse og endelig dokumentation.

Som led i vores vækststrategi har vi udvidet vores aktiviteter i år endnu en gang med opkøbet af Lund Kørup VVS i Horsens. Det var også året, hvor vi flyttede vores Horsens-afdeling fra Allegade til nye og bedre faciliterer på Fuglevangsvej 42 i Horsens.

I forbindelse med vi overtog Chr. Beck A/S i 2018 i Horsens, valgte vi at videreføre navnet Chr. Beck og virksomheden som en selvstændig enhed. Ved årsskiftet ændrer vi navnet til Petrowsky A/S, og vi bliver dermed ét firma. Rejsen hertil har været lærerig og spændende.

”Vi forventer, at 2020 bliver endnu et spændende år med kamp om opgaverne, og forhåbentlig vil aktiviteterne ligge på et lige så højt niveau som i 2019 med mange nye projekter, som vi glæder os til at løse sammen med alle vores mange kunder”, fortæller Lars Petrowsky.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk