Du er her|

Vil du være en del af et stærkt team

Erfaren Service-Montør

Vi søger i øjeblikket en Service-montør til Horsens.

Grib chancen og blev en del af et stærkt team hos os. Vi tilbyder, et selvstændigt og afvekslende arbejde med direkte kundekontakt – hvor ikke to dage er ens.

Som servicemontør…

..i vores afdelinger i Horsens og Vejle vil dine opgaver spænde vidt. Lige fra installation af energiløsninger, fejlfinding og serviceopgaver hos erhvervskunder til installationer i et nyt badeværelse eller udskiftning af en håndvask hos de private kunder. Du vil have den direkte kundekontakt, hvor du i dialog med kunden finder den rigtige løsning. God service og kvalitet kendetegner altid udførelsen af vores opgaver.

Hos os er attraktive arbejdsforhold lig med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring.

Hos Chr. Beck & Søn A/S A/S tror vi på, at du er bedst når du har medbestemmelse, frihed under ansvar, attraktive arbejdsforhold og løbende bliver uddannet i den nyeste viden inden for dit fag.

Vi er en familievirksomhed, med stærke værdier, hvor gensidig tillid er afgørende. Vi har en flad organisation, som betyder, at der ofte er kort vej fra beslutning til handling.

Dine kvalifikationer

  • 3-4 års erfaring som service-montør
  • God ordenssans
  • Engagement og godt humør
  • Serviceminded
  • Du er kvalitetsbevidst
  • Du brænder for dit fag, og har en positiv tilgang dit arbejde, dine kunder og dine kollegaer

Chr. Beck & Søn er en del af Petrowsky A/S

Petrowsky A/S er en familieejet installationsvirksomhed med ca. 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved eller totalentreprenør. Petrowsky A/S, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og afdeling i Horsens, og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du søge jobbet hos Chr. Beck?

Du skal sende din ansøgning til afdelingsleder Palle Hansen på ph@chrbeck.dk Har du spørgsmål, kan du kontakte Palle på 75 62 12 63.

Ansøgere indkaldes løbende til samtale.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk