Du er her|

Energioptimering af hus

Inden for de seneste år har der været et stigende fokus på det klimaaftryk, vi alle sammen bidrager til. I den forbindelse har stadig flere boligejere valgt at investere i energioptimering af deres boliger – og det er der mange gode grunde til.

Hos Petrowsky tilbyder vi energioptimering af alle slags bygninger for både private kunder, erhvervskunder, offentlige institutioner og boligforeninger, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig.

 

Der er mange fordele ved energioptimering af din bygning

En energioptimering af dit hus skal ses som en god investering for fremtiden, der vil kaste masser af fordele af sig over tid:

  • Spar penge – først og fremmest får du en langt bedre isoleret og energioptimeret bolig, hvilket vil kunne mærkes på dine fremtidige varmeregninger. Der kan derfor være mange penge at spare årligt ved at investere i nye, innovative løsninger.
  • Skån klimaet – en energioptimering af din bygning vil også betyde, at du i fremtiden vil kunne reducere dit CO2-udslip og forurening, hvilket er med til at gavne hele kloden.
  • Øg din boligværdi – sidst men ikke mindst kan du forøge din boligværdig væsentligt, hvis du er villig til at investere i de rette tiltag. Inden for boligmarkedet er fokus nemlig også rettet mod energibesparende løsninger, og ønsker du derfor at sælge i fremtiden, vil du stå markant stærkere.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig mod en bedre energioptimering af din bolig?

Vi er over 50 medarbejdere med hvert vores ekspertiseområde samlet under ét tag, hvilket betyder, at vi kan hjælpe dig med at skræddersy den allerbedste energioptimering af lige netop din bolig – hvad end det er helårsboligen, sommerhuset eller en tredje fritidsbolig.

Er du nysgerrig på at høre mere om dine muligheder? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan indgå i en uforpligtende dialog.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk