Du er her|

03.11.17

Energi-nørd som brænder for sit fag

Energimontør Gut Svendsen er lidt af en nørd, som brænder for sit fag, og som konstant stræber efter uddannelse og ny viden. Derfor er Gut også ansat i den helt rigtige VVS-virksomhed – nemlig hos Petrowsky – hvor man sætter en ære i at efteruddanne alle medarbejderne løbende.

Som Gut forklarer: ”Hos Petrowsky er det ikke blot en mulighed at komme på efteruddannelse. Nej, det er et krav, og det er ganske enkelt fantastisk for sådan en videbegærlig nørd som mig.”

Gut Svendsen blev uddannet som energimontør i 2003, og han er rent faktisk fra det første hold af energimontører, der blev uddannet på landsplan.

”Jeg er ud af en håndværkerfamilie, så jeg havde en klar ide om at blive håndværker, men jeg var lidt tvivl om hvilken retning, jeg skulle vælge. Jeg blev interesseret i VVS-området, og der da kom den nye retning inden for energi, var jeg slet ikke i tvivl. Energiområdet er jo fremtiden, der sker så meget på dette felt, som kræver at man hele tiden skal holde sig ajour med de nye teknologier, løsninger og produkter”, forklarer Gut.

Der er aldrig to arbejdsdage, der er ens for Gut, som arbejder på mange forskellige typer af VVS-opgaver inden for vand og varme. Det kan f.eks. være fejlfinding eller eftersyn på et varmeanlæg, og det kan både være hos en af vores store industrikunder, en boligforening, en virksomhed eller en privat bolig.

”I aften skal jeg f.eks. på en serviceopgave på et slagteri, som har et mindre nedbrud. Det bliver en lang arbejdsdag i dag, men det gør ikke noget, så længe man kan lide sit arbejde. Vi skal jo sikre os at vores kunder forbliver tilfredse, så derfor skal vi bare yde vores bedste hver dag”, smiler Gut Svendsen.

Gut er netop blevet fejret i anledning af hans 10 års ansættelse hos Petrowsky. Ifølge Lars Petrowsky er det er utroligt dejligt at have loyale medarbejdere, som lægger en stor indsats hver dag. Vi imødeser de næste 10 år med glæde.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk