Du er her|

29.04.22

En skattet medarbejder går på pension

Petrowsky A/S er en familievirksomhed – det ved alle.

Medarbejderne bliver set som en vigtig del af familien, og hvis man er i tvivl om værdien af det udsagn, skal man bare spørge Lars Petrowsky om, hvad Martin Madsen, som efter 20 år i virksomheden i dag går på pension, har betydet for Petrowsky A/S.

I 2002 skulle Lars Petrowsky ansætte sin første mand i den familievirksomhed, han var bestemt til at skulle overtage fra sin far, Erik Petrowsky. Og foran den nye chef sad Martin Madsen.

– Når det var den første ansættelse i min ”regeringstid”, ville jeg jo gerne starte rigtigt, og jeg havde en rigtig god fornemmelse med Martin dengang for 20 år siden, fortæller Lars Petrowsky.

Og rigtigt blev det startet. Gennem de sidste 20 år har Martin Madsen udmærket sig hos Petrowsky A/S med stor faglighed, en stolthed i sit virke og en medarbejder, man med Lars Petrowskys ord kunne stille sit ur efter.

·Martin har gennem de sidste 20 år været en drømmemedarbejder og har varetaget virket som serviceleder med en altid kompetent hånd. Jeg kan ikke huske, at Martin har haft én sygedag, og samtidig er han utrolig vellidt blandt alle, han krydser spor med. Det bliver svært at sige farvel til ham uden at få en klump i halsen, men jeg ønsker Martin et fantastisk otium og er glad for det samarbejde, vi har haft de sidste 20 år, fortæller Lars Petrowsky.

Selv om Petrowsky A/S er vokset, har Lars Petrowsky ifølge Martin Madsen altid haft fingeren på pulsen, når det kommer til medarbejderne. Martin Madsen kan tydeligt huske den første oplevelse, som viste ham, at Petrowsky A/S mener det, når de siger, de ser sine ansatte som en del af familien.

-Jeg var lige begyndt, der var VM i fodbold i Sydkorea, og hele flokken af medarbejdere blev inviteret hjem til Erik og Ingrid for at hygge sammen og se Danmark spille. Petrowsky ser medarbejderne som deres vigtigste ressource, og når vi har haft medarbejderevents, har der aldrig manglet noget og altid været en fantastisk stemning, fortæller Martin Madsen og fortsætter:

– Det bedste ved mit arbejdsliv gennem 20 år har været den frihed, vi altid er blevet givet, og samtidig har døren altid stået åben ind til Lars. Det er da mærkeligt, at det nærmer sig sin afslutning, selv om det er min egen beslutning at gå på pension. Jeg har nydt at arbejde hos Petrowsky A/S, ellers var jeg ikke blevet der i to årtier, afslutter Martin Madsen.

Alle kollegaerne, ledelsen og bestyrelsen ønsker Martin Madsen alt det bedste i den nye tilværelse som pensionist, og døren står stadig åben hos Petrowsky.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk