Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • En rigtig guttermand rundede 25 år i samme virksomhed

15.12.23

En rigtig guttermand rundede 25 år i samme virksomhed

Hos Petrowsky-afdelingen i Horsens havde man for en lille uge siden et jubilæum. Rent faktisk tilhørte jubilæet en medarbejder, der har brugt halvdelen af sit liv i Horsens-virksomheden, som, inden den hed Petrowsky A/S, var kendt som Chr. Bech & Søn. Søren Hvid er kendt vidt og bredt i Horsens for sit gode humør og sin faglighed som vvs’er.

Et eksempel på, hvor vellidt den 50-årige mand er, kunne man se til den uformelle reception, der løb af stablen i Petrowskys lokaler på Fuglevangsvej 42. Her var der en hel del af de viceværter og bygningsinspektører, som gennem deres virke har stiftet bekendtskab med Søren Hviid.

Udviklet sit eget system i firmabilen

Tom Jørgensen, afdelingsleder hos Petrowsky A/S i Horsens, har kendt Søren Hvid siden 2005, og fra afdelingslederen var der store roser til den pligtopfyldende og loyale medarbejder.

– Søren har hele tiden været værdsat af sine kunder. Det, tror jeg, er, fordi han altid tager sig tiden til den menneskelige interaktion. Måske også fordi han altid er god til at gemme ting i sin bil, og derfor har han altid det, der skal bruges for at få løst opgaven. Flere chefer før jeg har forsøgt at få styr på indholdet i den firmabil, men der er en form for orden i kaosset. Og Søren ved altid, hvad han har i bilen, og hvor det er. Så det går nok, fortæller Tom Jørgensen og fortsætter:

Altid i godt humør

– Søren har, siden han startede, været kendt for sit gode humør. Han er meget vellidt blandt sine kollegaer. Det understreges også af, hvor mange tidligere og nuværende kollegaer, der kom for at fejre jubilæet. Gennem alle de år, hvor jeg har været kollega til Søren Hvid, kan jeg ikke mindes at have set ham sur, tværtimod. Derfor skal der lyde et stort tillykke til Søren, fortæller Tom Jørgensen.

Manden med det 25-års jubilæum er både afklaret og klar i mælet omkring, hvilke parametre der ligger til grund for, at han har brugt halvdelen af sit liv som vvs´er i Horsens-virksomheden.

– Jeg elsker mit arbejde. Hvis man ikke kunne lide det eller trives i det, så laver man det ikke i halvdelen af sit liv. Gennem de sidste 25 år er faget blevet mere teknisk, og jeg kan godt lide de krav, den udvikling stiller til os i faget. Jeg kan godt lide at dygtiggøre mig, fortæller Søren Hvid.

Næste generation af Hvid-familien er også plads på matriklen i Horsens inden længe, da Søren Hvids søn efter sit skoleophold begynder i lære hos Petrowsky A/S, hvilket derved også understreger, at det virkelig er en familievirksomhed.

– Jeg er da glad for og stolt over, at min søn vil gå håndværkervejen. Han har hjulpet sin far i den virksomhed, vi har som familie ved siden af, hvor vi sætter ejendomme i stand. Da han ville gå håndværkervejen, synes jeg, at det her er en rigtig god virksomhed at gå i lære i. Det skal han nok blive glad for, afslutter manden, der i sidste uge blev fejret for både de 25 år i virksomheden, men ikke mindst for det væsen, der bringer humør til alle, der mødes på vejen.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk