Du er her|

18.11.19

Det første års rejse hos Petrowsky i Horsens

For godt et år siden startede Palle Hansen i den nyoprettede stilling som afdelingsleder i vores Horsens-afdeling. Nogle måneder tidligere – i maj 2018, havde Petrowsky overtaget det velrenommerede VVS-firma Chr. Beck & Søn A/S i Horsens, og opgaverne med at integrere Chr. Beck ind i Petrowsky og hvad deraf følger med nye kunder og relationer, nye projektopgaver og nye rutiner – var allerede godt i gang.

Godt på vej i den rigtige retning

I dag ser Palle tilbage på et travlt og spændende år fyldt med mange forandringer og nye tiltag.

-Det har været et hektisk men også et meget lærerigt år for os alle sammen, og vi er rigtig godt på vej i den rigtige retning. Vi har været igennem en række forandringsprocesser, hvor vi har integreret endnu en ny vvs-virksomhed ind i vores Horsens-afdeling, vores folk i Horsens skulle tilegne sig nye IT-færdigheder, og vi skulle ikke mindst lære hinanden at kende. Det styrker nemlig vores daglige samarbejde på tværs af afdelinger og lokationer, at vi kender hinanden godt, forklarer Palle.

Stærk position i Horsens inden for VVS og ventilation

I maj måned i år købte Petrowsky Horsens-virksomheden Lund-Kørup VVS ApS., og har dermed styrket Petrowsky’s positionering som en ny stor aktør inden for VVS og ventilation i Horsens.

Med overtagelsen af Lund-Kørup VVS fulgte en række nye kunder og opgaver som f.eks. servicering af Torsted og Lund Vandværk.

-Her er vi f.eks. forpligtiget til at stå til rådighed med rådgivning og service 24/7 – året rundt, og det er klart, at der skal afsættes ressourcer til opgaven og den skal indarbejdes i vores rutiner, uddyber Palle.

Kulturer forenes og kompetencer styrkes

Da Petrowsky overtog Chr. Beck & Søn, var det to selvstændige virksomheder med ret forskellige virksomhedskulturer, der skulle til at arbejde sammen i det daglige, og det kan være udfordrende.

-Vi havde forskellige måder at gøre tingene på, så det har krævet en god portion omstilling og tilpasningsevne af os alle sammen. Men det har også tilført nye kompetencer, f.eks. har vores folk i Horsens fået et kæmpe IT-løft, da flere af vores opgaver og rutiner som f.eks. ordrestyring, nu foregår digitalt.

Og som Palle fremhæver, så slutter rejsen nok aldrig. Vi kan hele tiden blive mere effektive og bedre til at samarbejde på tværs – og hvor vores vigtigste mål altid er at løse alle opgaver optimalt til gavn for vores kunder.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk