Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Delicious Sandwich & Juice valgte Petrowsky til deres Delicious Day

22.09.23

Delicious Sandwich & Juice valgte Petrowsky til deres Delicious Day

I onsdags i Horsens fik Petrowsky A/S fornemt besøg af Delicious Sandwich & Juice, der havde udvalgt familievirksomheden til deres Delicious Day.
Karen Warthoe, der er daglig leder hos Delicious Sandwich & Juice, fortæller her om bevæggrunden bag forkælelsen med sandwicher til de 15 medarbejdere hos Petrowskys Horsens-afdeling.

– I sommers oplevede vi en del lugtgener i vores forretning i Horsens. Vi havde svært ved at finde ud af, hvad det skyldtes. Så vi ringende til Petrowsky, der sendte to mand ud, og som med faglighed og grundighed afdækkede, hvad problemet skyldtes, og så løste de det for os. Det var en god oplevelse, og derfor valgte vi, at vores Delicious Day skulle gå til Petrowsky A/S. Det er en dag, hvert år, hvor vi forkæler en gruppe mennesker, en virksomhed eller en organisation, der gør noget godt for andre. De 15 medarbejdere hos Petrowsky var glade for at få en frisksmurt madpakke med, inden de kørte bilerne ud til dagens opgaver, fortæller Karen Warthoe.

Tom Jørgensen, afdelingsleder hos Petrowskys Horsens-afdeling, var både overrasket og glad for, at Delicious Sandwich & Juice valgte at slå vejen forbi.

– Vi er altid glade for positiv feedback fra kunderne, og vi har da før fået et klap på skulderen, en flaske vin eller en pakke chokolade. Vi har ikke prøvet, at kunden kommer med mad til alle vores folk. Det har været en sjov oplevelse, og medarbejderne var meget tilfredse med maden. Det er også en reminder om, at vi kan gøre en forskel for vores kunder, og om at vi bliver husket på den måde, fortæller Tom Jørgensen.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk