Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Christopher sagde farvel til Petrowsky A/S efter 10 år – og kom hjem igen

027.02.23

Christopher sagde farvel til Petrowsky A/S efter 10 år – og kom hjem igen

Christopher Skovsende Nielsen havde haft overvejelserne længe. Når begge forældre har været selvstændige i en menneskealder, kunne det være sjovt at give et skud. Men når man samtidig har været ansat som lønmodtager i et årti hos en virksomhed, man er glad for, hvad gør man så?

39-årige Christopher tog tilløb i december og bankede på døren hos Lars Petrowsky, anden generation og ejer hos Petrowsky A/S, for at sige op. Nu skulle drømmen om at blive selvstændig jages.

– Jeg sagde til Lars, at jeg gerne ville sige op, at jeg ikke var sur på nogen og i øvrigt havde været rigtig, rigtig glad for at arbejde hos Petrowsky A/S. Lars accepterede, at jeg ville prøve at blive selvstændig, og han forstod også mine bevæggrunde. Det gjorde min opsigelse til en god oplevelse. Efter nogle dage inviterede Lars mig igen til en samtale, hvor han spurgte mere ind til mine ønsker for mit arbejdsliv, og hvilke områder jeg ville forsøge mig på, fortæller Christopher Skovsende Nielsen, der hos Petrowsky A/S arbejdede otte år som VVS- og installationsmontør og de sidste to år som projektleder.

En virksomhed, man anbefaler til andre

Lars Petrowsky har med sine 45 ansatte og mere end et kvart århundrede i branchen oplevet både ansættelser og opsigelser, men har altid haft respekt for sine medarbejdere og den vej, et arbejdsliv kan tage. Derfor mødte han også Christopher Skovsende Nielsen med forståelse og nysgerrighed, da opsigelsen landede på bordet.

– Jeg fik opridset de områder, jeg gerne ville arbejde med, og det var en god samtale med Lars, som jeg altid har haft en god relation til og respekt for. Jeg vil til enhver tid anbefale Lars og Petrowsky A/S til alle, der vil arbejde i en god virksomhed.

Og samtalen endte med, at Christopher fulgte sit eget råd. Pludselig kom der en ny mulighed på banen.

– Lars spurgte, om jeg ville være interesseret i at blive lejet ind gennem mit firma til Petrowsky A/S, så jeg kunne få en god og tryg start som selvstændig. Det, synes jeg, er en tillidserklæring og et skulderklap. Så nu har jeg stadigvæk Petrowsky-uniformen i skabet, men kan samtidig prøve et nyt kapital af i mit liv, siger Christopher Skovsende Nielsen.

Tillid og respekt

Fra sit kontor på Sadelmagervej i Vejle Syd er der også tilfredshed med den bevarede tilknytning til Petrowsky A/S fra Lars Petrowsky.

– Christopher har været en dygtig, vellidt og loyal medarbejder hos os, og at han nu ønsker at starte op selv møder ikke modstand fra mig. Jeg synes, vi alle vinder på dette setup. Vi fastholder en dygtig mand, der kender vores kultur, værdier og faglighed, og samtidig hjælper vi ham godt i gang med sin nye rejse. Det er win-win. Jeg sætter pris på ærlighed og på ambitioner. Vores medarbejdere er dygtige, og vi er en familie heroppe, hvilket Christopher også understreger med sit valg om, at han stadigvæk vil være en del af holdet. Så er det tekniske blot justeret, og jeg er glad for den løsning. Den kan man kun sætte op, når parterne har tillid til hinanden, afslutter Lars Petrowsky.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk