Du er her|

Vi er vilde med store projekter

Stor industrivirksomhed

Hos Petrowsky A/S er vi vilde med store projekter! Og med skabe markedets bedste løsninger. En stor industrikunde har valgt os til at lave deres krævende ventilations- og VVS løsning. Det er stort for os – og opgaven er allerede godt i gang.

Vi leverer 5 ventilationsanlæg med en samlet luftmængde på cirka 340000 m3/h. Opgavens største aggregater er på størrelse med et mindre parcelhus. Anlægget skal nemlig være i stand til at levere konstante rumkonditioner, hvorfor der skal kunne køles, varmes og affugtes.

Til ventilationsanlægget hører der en række specialanlæg. Blandt andet Munters af- og befugtning, Donaldson filteranlæg til procesudsugning samt specialudsugning for maskiner.

Men ventilationsopgaven er ikke det eneste.

Vi varetager også udførelsen af en stor VVS-opgave med fremføring af varme og kølerør i anseelige dimensioner – og med blandesløjfer ved alle køle/varmeflader. 35 styk i alt.

Petrowsky A/S udfører naturligvis al projektering og tegningsarbejde i forbindelse med projektet. Det betyder, at vores VVS-ingeniør Martin Andersen samt en teknisk tegner er fast tilknyttet den store industriopgave.

Alt forløber efter planen. I denne uge udføres opstart og indregulering af det først anlæg på 96000 m3/h.

Det store arbejde beskæftiger ca. 10 mand gennem hele foråret med delafleveringer undervejs.

Fakta

 

Kunde:

Stor industrivirksomhed

 

Fagområder:

VVS
Ventilation

 

Omfang:

Samlet luftmængde: 340000 m3/h
Donaldson filteranlæg
Munters af- og befugtning
35 styk blandesløjfer

 

Antal medarbejdere på opgaven:

10

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk