Du er her|

Fjerde ventilationsanlæg i Skanderborg Kommune

Stilling skole

Der er stort fokus på at forbedre skolernes indeklima, da det påvirker elevernes indlæringsevne og helbred. Børn er særligt sårbare overfor dårligt indeklima, fordi deres lunger ikke er helt udviklede.

Et effektivt ventilationsanlæg kan nemlig nedbringe CO2 koncentrationen til under det tilladelige på 1000 ppm – og det hjælper på elevernes indlæring og koncentrationsevne. Indtil ultimo november 2018 arbejder fire Petrowsky-medarbejdere på at installere et nyt ventilationsanlæg til Stilling skole i Skanderborg kommune.

”Vi er rigtig glade for igen at få endnu et ventilationsprojekt i Skanderborg kommune. Det er nu fjerde gang, at vi kan hjælpe med at forbedre indeklimaet på skolerne i Skanderborg ved at installere et nyt ventilationsanlæg. Det er rart at vide, at vores installationsarbejde gavner så mange elever”, fortæller Martin Barner Andersen, hos Petrowsky A/S.

Mange af de godt 670 elever fra 0. til 9. klasse kommer til at nyde godt af det forbedrede indeklima, når Petrowsky afslutter projektet i uge 48. Skolens ene fløj lukkes ned i perioden, og elever flyttes til andre lokaler. ”Det er en fordel for os, at fløjen lukkes ned i perioden, så har vi fuld adgang til klasselokalerne, uden at vi forstyrrer undervisningen”, forklarer Martin.

Installationsopgaven kører med en meget stram tidsplan, så eleverne hurtigst muligt kan rykke tilbage til deres klasselokaler igen.

Fakta

 

Kunde:

Stilling skole

 

Fagområder:

Ventilation

 

Antal medarbejdere på opgaven:

4

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk