Du er her|

funktionalisme med moderne anvendelse af naturmaterialet kobber

Modernistisk villa nær skov og strand

På en skrånende grund ned mod Vejle Fjord ligger en særdeles spændende villa, som vi har udført al VVS-, ventilations– og blikarbejdet på.

Med uhindret panoramaudsigt ud over fjorden har villaen den bedst tænkelige placering i første række og er et klassisk eksempel på elegant funktionalisme med moderne anvendelse af naturmaterialet kobber.

Farvespillet i huset og det 750 kvadratmeter store kobbertag er holdt i den patinerede farve ’Nordic Brown Light’ for at opnå en perfekt visuel klangbund og reference til de omkringliggende naturområder. Al kobberet er leveret af den finske producent Aurubis.

Raffinerede detaljer overalt

Huset opvarmes ved hjælp af en gaskedel og gulvvarme suppleret med konvektorer, der er nedfældet i gulvet foran de enorme vinduespartier. Derudover er der monteret to gaspejse, som udover at supplere rummene med en dejlig varme – også tilfører dem en flot visuel effekt.

Overalt i villaen ventileres luften ved hjælp af et ventilationsanlæg fra Exhausto. I køkkenet ses en helt speciel finesse i form af udsugning direkte i kogepladerne. Valget af den løsning er truffet for at undgå den klassiske – og mindre kønne – emhætte.

Specialmaskiner til opgaven

Tidligere på året valgte vi at udvide vores blikafdeling med både manpower og specialmaskiner. Vi fik god brug for den ekstra kapacitet til løsningen af denne spændende opgave, der bestod af kobberbeklædning på tag og underbeklædning samt sten- og murafdækning.

I samarbejde med tegnestuen RAVN Arkitektur blev der udarbejdet specialbukkede aluminiumsprofiler til facade og murafdækning langs glasværnet. Sidstnævnte blev leveret og monteret af vores samarbejdspartner Leonhard Glas fra Fredericia.

Fakta

 

Kunde:

Privatkunde

 

Fagområder:

VVS
Ventilation

 

Omfang:

750 kvm kobbertag
Ventilationsanlæg fra Exhausto
Specialbukkede aluminiumsprofiler til facade og murafdækning

 

Antal medarbejdere på opgaven:

6

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk