Du er her|

40 nye varmtvandsbeholdere og renovering af teknikrum til Frøhaven

Det almennyttige boligområde Lejerbo Frøhaven, havde igennem længere tid haft problemer med dårlig afkøling af fjernvarmen, og et større antal varmtvandsbeholdere trængte til udskiftning.

Petrowsky som har løst adskillige installations- og serviceopgaver for Lejerbo, er nu i fuld gang med renoveringsopgaven på Frøhaven, der omfatter renovering af et teknik-rum, indbygning af vejrkompensering i et andet teknik-rum samt udskiftning af 40 varmtvandsbeholdere.

Lejerbo, som er et spændende boligområde i den smukke Grejsdal lidt uden for Vejle, består af 14 ungdomsboliger samt 90 almene boliger fordelt på 1 til 4-værelses boliger.

To installationsteknikere fra Petrowsky er tilknyttet projektet, samt en projektleder fra Petrowsky’s projektteam varetager projektledelsen fra Petrowskys kontor i Vejle.

”Vi indbygger ligeledes nye vandmålere i samtlige lejligheder, og vi forventer at afslutte installationsopgaven inden sommerferien” forklarer projektleder Martin Madsen fra Petrowsky.

Fakta

 

Kunde:

Lejerbo

 

Fagområder:

VVS

 

Omfang:

Renovering af et teknik-rum, indbygning af vejrkompensering i et andet teknik-rum samt udskiftning af 40 varmtvandsbeholdere

 

Antal medarbejdere på opgaven:

3

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk