Du er her|

To nye og effektive ventilationsanlæg, lagt rørføring og opdateret centralvarmesystemet

Større ombygning forbedrer indeklimaet hos Hornstrup Kursuscenter

Det var et stort projekt og en betydelig investering, som Hornstrup Kursuscenter stod over for i forsommeren 2017. Det var nødvendigt for det populære kursuscenter nord for Vejle, som i øvrigt er udnævnt til Årets Konferencecenter ad flere omgange, at renovere og øge kapaciteten i et af kursuscentrets store konferencelokaler. Samtidig ønskede man også at forbedre indeklimaet til gavn for både gæster og medarbejderne. Der var bl.a. et stort behov for en bedre udsugningen i køkkenet, hvor der ofte er tryk på dagen igennem. Da ombygningen foregik i hjertet af kursuscentret, skulle projektet gennemføres i sommerperioden til mindst mulig gene for gæster og personale, og det skabte en stram tidsplan.

Det var grundet et godt samarbejde, hvor Petrowsky tidligere har installeret bl.a. et varmeanlæg på Hornstrup Kursuscenter, at kursuscentret igen valgte at bruge Petrowskys kyndige hold af fag- specialister. Projektet blev gennemført fra medio juni til medio september og styret effektivt igennem af Lars Petrowsky selv. Projektet involverede både en nedrivning, ombygning og installation, og som selvfølgelig skulle leve op til de gældende normer.

I forbindelse med ombygningen har Petrowsky installeret to nye og effektive ventilationsanlæg, lagt rørføring og opdateret centralvarmesystemet.

”Vi valgte igen Petrowsky som leverandør, da vi ved fra vores tidligere samarbejde, at vi kunne stole 110 % på virksomhedens kvalitet og levering. Lars Petrowsky har selv været synlig og engageret i projektet hele vejen igennem. Petrowsky har udvist den fornødne fleksibilitet, som er uhyre nyttig når så mange forskellige faggrupper skal indgå i projektet”, forklarer Anders Martin Larsen, direktør på Hornstrup Kursuscenter.

Fakta

 

Kunde:

Hornstrup Kursuscenter

 

Fagområder:

VVS
Ventilation

 

Omfang:

nye og effektive ventilationsanlæg, lagt rørføring og opdateret centralvarmesystemet

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk