Du er her|

Installation og indbygning af varmepumpen i produktionen

Storstilet energispareprojekt hos Elektro-Isola

Petrowsky har i samarbejde med Bundgaard Køleteknik leveret en stor varmepumpeinstallation til industrivirksomheden Elektro-Isola. Det viste sig, at der var store energibesparelser at hente hos den vejlensiske virksomhed, der fabrikerer kompositmaterialer i form af plader, rør og bearbejdede komponenter. Løsningerne sælges over hele verden.

Det er Bundgaard Køleteknik A/S, der har leveret varmepumpen, og Petrowsky har som fagentreprenør stået for alt VVS- og smedearbejde. Projektet omfatter installation og indbygning af varmepumpen i produktionen hos Elektro-Isola samt alt smedearbejde, hvilket bl.a. er fabrikation af store rør, røggaskanaler samt indbygningen af varmepumpen.

Det var afgørende, at hele projektet blev installeret og leveret i løbet af sommerferien 2016.  På denne tid af året kører produktionen hos Elektro-Isola nemlig på lavere kraft, så det var nemmere at få adgang til fabrikken og installere varmepumpen uden at forsinke produktionen væsentligt.

Effektiv installation samt fleksible medarbejdere

For at sikre en effektiv installationsfase hos kunden valgte Petrowsky at præfabrikere flest mulige plader og rør på eget værksted og efterfølgende færdigmontere hele installationen ude hos kunden.

Med stor fleksibilitet fra vores engagerede medarbejdere, hvor bl.a. flere af vores VVS-montører udskød deres ferie, lykkedes det at afvikle hele projektet på rekordtid.

Fakta

 

Kunde:

Elektro-Isola

 

Fagområder:

VVS, Blikkenslager

 

Omfang:

Varmepumpe ca. 350 kW.

 

Antal medarbejdere på opgaven:

3

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk