Du er her|

VVS og Ventilation til nyt E-sport superhus i ”New-Yorker-stil”

Petrowsky er i disse uger i fuld gang med at installere ventilationsanlæg og VVS-installationer i Campus Vejles nye E-sport superhus. Campus Vejles satsning på E-sport og IT vokser eksplosivt i disse år, så de har fået behov for nye lokaler og faciliteter.

Det nye superhus, som kommer til at fungere som kreativt studiemiljø for ca. 200 E-sports elever, har fået adresse i det gamle farveri, der ligger i hjertet af Vejles kreative iværksættermiljø i forbindelse med Spinderihallerne. Farveriet har gennemgået en større renovering og istandsættelse og tages i brug i midten af februar.

Petrowsky står for den samlede ventilations- og VVS-entreprise, som omfatter to store ventilationsanlæg med luftskite på samlet 9000 m³/time, samt installation af strålevarme i de store haller, hvor der skal spilles e-sport men også udføres gamification og computational thinking.

Det nye E-sport hus indrettes i ”New-Yorker-stil” med et råt og industrielt design, hvor de unge kan boltre sig og løfte deres E-sports og IT-kundskaber til nye højder.

”Det er en spændende men også lidt utraditionel opgave for os. Ifølge bygherren må det rå og industrielle udtryk nemlig godt komme til udtryk på alle områder – også installationerne. De skal selvfølgelig være installeret korrekt, men de behøver ikke at syne lige så akkurat som sædvanligt. Så hvis en af rørinstallationerne får en ekstra bøjning eller krølle, passer det fint ind i ”New-Yorker-stilen”, forklarer Michael Vangsgaard, der er Petrowskys projektleder på opgaven og fortsætter:

”For Petrowskys vedkommende har det storstilede projekt skulle stå klar inden for 10 uger. Så vi har haft en stram tidsplan, men det er heldigvis forløbet planmæssigt, og Petrowsky har beskæftiget otte mand i perioden”.

Fakta

 

Kunde:

Campus Vejle

 

Fagområder:

VVS
Ventilation & Blikkenslager

 

Omfang:

To store ventilationsanlæg med luftskite på samlet 9000 m³/time
Installation af strålevarme i de store haller

 

Antal medarbejdere på opgaven:

8

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk

Du er her|

nyt køkken og badeværelse, ventilationsanlæg og tag

124 rækkehuse

Boligkontoret i Fredericia udlejer og administrerer en stor mængde almennyttige boliger i Fredericia.

Få kilometer fra Lillebælt med maritim atmosfære og lystbådehavn ligger afdeling 311 i Hasselhøj, hvor 124 sammenbyggede rækkehuse i en eller to etager gennem det sidste halvanden års tid har haft glæde af vores indsats.

Samtlige huse har fået etableret nyt køkken og badeværelse, ventilationsanlæg og tag. Den omfangsrige opgave har taget 18 måneder at løse for 3 – 7 mand og er løst i tæt dialog med bygherren Boligkontoret samt ingeniørfirmaet Rambøll og alle øvrige håndværkere.

Vi ønsker alle lejerne tillykke med deres næsten nye hjem og siger tak for denne gang til Boligkontoret Fredericia – vi glæder os til flere fælles opgaver.

Fakta

 

Kunde:

Boligkontoret Fredericia

 

Fagområder:

VVS
Ventilation & Blikkenslager

 

Omfang:

nyt køkken og badeværelse, ventilationsanlæg og tag på 124 rækkehuse
18 måneders varighed

 

Antal medarbejdere på opgaven:

7

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk