Du er her|

Fra tegning til funktionsdygtigt og topmoderne slagteri

Petrowsky A/S startede tidligere på året et projekt op, der nu står færdigt. Fra en gold mark i Randbøldal til et topmoderne slagteri, der med sine 6.000 m2 øgede produktionen af slagtesvin fra omkring 175 stk. til nu 550 stk. i timen.

DanePork-slagteriet har været et fagligt givende projekt for Petrowsky A/S, der har været ansvarlig for installationer af varme og trykluft samt alle vandinstallationer. Herudover har Petrowsky også lavet ventilation i velfærdsafdelingen.

Alt førnævnte er sket i tæt samarbejde med de andre virksomheder på projektet. Den helt store opgave har været, at så mange aktører har skullet arbejde sammen og tale sammen løbende for at sikre, at projektet holdt tidsplanen.

Petrowsky A/S har selv projekteret opgaven hos DanePork fra idé til færdigt projekt. En opgave, der har haft et omfang, hvor Petrowsky A/S udover en fast projektleder på byggepladsen gennem hele fasen også har haft op til 35 mand på opgaven i Randbøldal. I øvrigt et byggeri, hvor der på de travleste dage har gået omkring 180 mand rundt på pladsen og i byggeriet.

– En opgave som denne stiller krav til alle de virksomheder, der skal få puslespillet til at gå op. Vi skal være samarbejdsvillige, omstillingsparate og villige til aften- og weekendarbejde. Det er en fantastisk opgave at være en del af. Man kan mærke stoltheden hos vores medarbejdere og blandt alle, der er en del af projektet. Der er en kompleksitet i opgaverne og meget udstyr, der skal tilsluttes, fortæller Lars Petrowsky, direktør hos Petrowsky A/S.

Kristian Dalegaard har været projektleder hos DanePork på det nye slagteri, og hos ham er årsagen, til at familievirksomheden i Vejle er hentet ind, ganske klar:

– Vi kender Petrowsky A/S, og vi ved, hvad virksomheden står for. Virksomheden har en størrelse, der gør, at de kan løse en opgave som den, vi har herude. Man får altid en helhjertet indsats, og så er de gode til at have overblikket. Det er et vigtigt parameter, når ting pludselig kan blive skubbet eller være forsinket, fordi andre led i kæden ikke er kommet i mål med deres del. Hos Petrowsky møder man ingen undskyldninger – de tilpasser sig opgaven. Samtidig er jeg utrolig imponeret over Simon Petrowskys arbejde. Han er en ung og dygtig mand, der har været god til at kommunikere og holde styr på det hele. Det har virkelig været en fornøjelse at se Simon være så tæt på projektet og sørge for, at alt kørte, lyder det fra Kristan Dalegaard.

Simon Petrowsky har udover at være tredje generation hos familievirksomheden også været fast projektleder på opgaven hos DanePork, hvor projektstyringen og koordineringen har været afgørende for at løse opgaven succesfuldt.

– Det har været en spændende, udfordrende og lærerig proces, vi det seneste halve år har været igennem herude. Med et fantastisk hold i ryggen har vi sammen været med til at gøre en forskel og er lykkedes med at løfte dette projekt. Jeg er glad for og stolt over, at få lov til at drive dette projekt efter kun to år i virksomheden, og nu, hvor vi står på den anden side af det og er kommet godt igennem, bliver den følelse kun forstærket. Gennem hele projektet har samarbejdet med Kristian og de andre entreprenører på opgaven været godt og konstruktivt. Dette er en afgørende forudsætning for et godt forløb, lyder det fra Simon Petrowsky.

Til trods for at det nye byggeri i sidste uge blev indviet ,betyder det ikke at det er slut for Petrowsky A/S på Tørskindsvej. Samarbejdet fortsætter over de kommende måneder med nye projekter og opgaver for slagteriet DanePork.

Hele Petrowsky A/S ønsker DanePork stort tillykke med deres nye slagteri.

Vi takker DanePork for et fantastisk samarbejde på projektet, samt den store tillid, vi er blevet vist.

Petrowsky A/S ser frem til et fortsat godt samarbejde på mange spændende opgaver fremadrettet.

Fakta

 

Kunde:

Danepork

 

Fagområder:

VVS
Ventilation

 

Omfang:

installationer af varme og trykluft samt alle vandinstallationer. Herudover har Petrowsky også lavet ventilation i velfærdsafdelingen.

 

Antal medarbejdere på opgaven:

35

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk