Du er her|

30.06.20

Borgmesteren lagde vejen forbi

I sidste uge havde vi hos Petrowsky Horsens A/S besøg af Horsens Kommunes borgmester, Peter Sørensen. Borgmesteren har den fine ambition, at han vil ud i kommunen og tale med både borgere og virksomheder. Det førte Peter Sørensen forbi lokalerne på Fuglevangsvej 42.

Om besøget fortæller Lars Petrowsky:

– Horsens er en spændende by, og der arbejdes aktivt fra Horsens Kommunes side på at gøre en i forvejen erhvervsvenlig kommune endnu mere erhvervsvenlig. Det viser en lyst til at blive klogere på de virksomheder, der til dagligt udfolder deres håndværk i kommunen, når borgmesteren kommer forbi. Vi oplever og tror på en Horsens Kommune, der vækster, fortæller Lars Petrowsky og fortsætter:

-Vi havde en god snak og blev også klogere på de ambitioner, der er for byen og kommunen. Samtidig  var besøget også en unik lejlighed for os til at fortælle om vores virksomhed og det ansvar, vi forsøger at tage. Det gælder både i forhold til elever og til at være en aktiv del af fremtiden. Vi takker for besøget og ser frem til at bidrage aktivt til væksten i Horsens Kommune.

Petrowsky Horsens A/S er en del af familievirksomheden Petrowsky A/S.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk